limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
İlkem'de moral pikniği
EĞİTİM // 1 Haziran 2023 Perşembe 10:19 // Güncelleme: 1 Haziran 2023 Perşembe 10:19
İlkem'de moral pikniği

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi İLKEM Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 150 öğrenciye motivasyon pikniği düzenlendi.

İLKEM Eğitim Merkezi, Lise Giriş Sınavlarına günler kala ilçede faaliyet gösteren 4 farklı şubesinde sınava hazırlanan öğrencilere moral pikniği düzenledi. Batı Park piknik alanında düzenlenen pikniğe katılan 150 LGS adayı bütün gün gönüllerince eğlenerek stres attı. Düzenlenen moral pikniğinde ise çocuklar voleybol, ip atlama, halat çekme,bisiklet turu, ve yakar top gibi geleneksel oyunlarla doyasıya eğlenerek sınav kaygısını yendi. Ayrıca düzenlenen çiğköfte partisi,gezileri ile adaylar hem stres attı hem de gelecek planları yapmaları sağlandı.

“Öğrencilerle hoşça vakit geçirdik”

Öğrencilerin sınav stresinde uzaklaştıran motivasyon pikniğine katılım sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Her hizmetimizde öğrenci kardeşlerimiz için de bir şeyler düşünmek zorundayız. Hatta çoğu hizmetimizi gençlerimize yönelik olarak yapmaktayız. Sınava hazırlık sürecinde LGS adaylarına test kitabı dağıtarak destek verdik. Şimdi öğrencilerimize bir piknik jesti yaparak rahatlamalarını sağlayalım istedik. “Şimdi Keyif Zamanı” diyerek öğrencilerimizle birlikte hoşça vakit geçirdik. Sınava katılan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.