bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
'Samsun Afrika'ya açılabilir'
EKONOMİ // 26 Ağustos 2020 Çarşamba 17:49 // Güncelleme: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 17:49
'Samsun Afrika'ya açılabilir'

Samsun Ticaret Borsası’nın üyesi Recepoğlu Anonim Şirketi’nin davetlisi olarak kente gelen Tanzanya Büyükelçisi Prof. Elizabeth K. Kiondo ile Finansal Ateşe Stella Kasogmangala, işadamlarını Afrika’ya yatırım yapmaya davet etti. Kiondo, “200 milyonluk bir pazara hitap ediyoruz. Sizler sadece Tanzanya’ ya değil tüm Afrika’ ya açılabilirsiniz” dedi.

 

Samsun Organize Sanayi Bölgesi’ n de yer alan Recepoğlu Anonim Şirketi’nin davetlisi Tanzanya Büyükelçisi Prof. Elizabeth K. Kiondo’yu firma yetkilisi Merve Güdül karşılayıp, üretim tesislerini gezdirdi. Finansal Ateşe Stella Kasogmangala tesisleri gezen Büyükelçi Kiondo, Afrika’ nın en büyük 10. Ekonomisine sahip olan Tanzanya’ nın Türk iş insanları için önemli bir pazar olduğunu vurguladı. Recepoğlu A.Ş. yetkilisi Merve Güdül ise, “Sayıne ekselanslarının ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. İki ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesinde biz her türlü katkıyı yapmaya hazırız.  Tanzanya’ dan gelen iş adamı, öğrenci, turist kim gelirse biz Sayın Büyükelçi’ nin de huzurunda gereken tüm ilgi ve hassasiyeti göstereceğimizi, iş adamları arasında üyesi olduğumuz Samsun Ticaret Borsası’ nın da destekleri ile köprü vazifesi yapacağımızı taahhüt ediyoruz” dedi.