bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kazanma Isteği
Yazarlar // 25 Şubat 2014 Salı 00:00

Ragıp GÖKER

Hafta içinde oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor  maçının yorumunda da yazmıştım ‘’Göze hoş gelen futbol oynamıyoruz ama bu andan itibaren kazanalım da nasıl olursa olsun’’ diye

1461 Trabzon takımıyla oyladığımız ve 1–0 kazandığımız maçta da iyi oynamadık.

Ama yinede kazandık.

Bu galibiyetin alınmasında emeği geçen yöneticiden teknik ekibe ve futbolcu kadromuza kadar herkesi bir kere daha kutlamak istedim.

Kazanmanın verdiği coşkuya rağmen maç ile ilgili analizleri merak eder misiniz bilmem ama bir iki notumu aktarmak isterim.

İlk 45 dakikada adeta sahada yoktuk.

Bizim hücumda en çok güvendiğimiz iki hızlı adamımız olan Ehıosun Ekıgho ve Aminu Umar dün akşam beklenenin aksine durgundular.

Takımın adeta freni gibiydiler.

Bu iki adamımız kötüydü de onlara hücumda destek veren Serkan Çalık ve Musa Aydın iyimi idiler.

Hayır onlar da bekleneni vermekten uzaktılar.

Ben bu yıl ikinci defa Erdem Şen’i bu kadar savruk oynarken görüyorum.

Taha Yalçıner de çok hata yapan oyuncularımızdandı.

Maçın ilk yarısında hücum bölgemizde etkisiz oynamamızda Trabzon takımının Göksu Alhas, Oğulcan Gökçe, Berk Neziroğlu ve Mehmet Kurdoğlu’ndan kurulu savunma dörtlüsü ve onların önünde ön libero olarak oynayan Savaş Yılmaz’ı hiç ileriye çıkarmaması ve savunmasını zaman zaman Oktay Demircan’ın da katılımıyla altı adamla kapatmış olmasının da etkisi vardı muhakkak.

Ve fakat

Bizim takımın da Trabzon savunmasını bunalttığına tanık olmadım ben.

Savunmamızda da hatalar yaptık.

Özeklikle Cemil Adıcan her an pimi çekili bir el bombası gibi duruyordu sahada.

Ben Canberk Aydın’da da iki haftadan bu gerileme görüyorum. Umarım bu notum Genç kardeşim için bir uyarı niteliği olur da kendisini bir an evvel toparlar.

Bizim takım maçın ikinci yarısında 65 ila 80. dakikaları arasında bir süre oyuna biraz asılır gibi oldu.  Musa Aydın’ın direkten dönen topu golün habercisi gibiydi. Takımın bekleneni veremeyen oyuncularından Aminu Umar Musa Aydın’ın altı pasa ortaladığı topa vurduğu röveşata yılın en güzel gollerinden biri oldu.

Önümüzdeki hafta maçı yok bizim takımın.

İki hafta sonra oynayacağımız Balıkesirspor maçı şimdi daha büyük önem taşır hale geldi.

Takımımız Süper Lig’e yürüyor.

Bu kutlu yürüyüşte ben ve gazeteci arkadaşlarım o maçta da olacağız. Dün akşam Seyircimiz yaptığı gösteri ve takıma verdiği olağanüstü destekle yine muhteşemdi. Birçok süper lig takımının seyircisini kıskandıran taraftarlarımız da Balıkesir deplasmanında takımımızı yalnız bırakmayacaktır.