limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Hüseyin Kurt Ve 19 Mayıs
Yazarlar // 16 Ocak 2014 Perşembe 00:00

Ragıp GÖKER

Tanıdığınız birisinin önemli bir mevkiye getirildiğini veya o makama aday olduğunu öğrendiğinizde hissettiğiniz duyguyu düşünün. Arkadaşım Hüseyin Kurt'un MHP'den 19 Mayıs Belediye Başkanlığına aday olması da beni o derece sevindirdi.

Hüseyin Kurt, Yörükler Köyünün yerleşimcilerinden, o yörenin asıl sahiplerinden yani.

Kendisini iyi yetiştirmiş birisi Hüseyin Kurt.

Sahibi olduğu bilişim firması nedeniyle bilişimle sınırlı değil bilgileri. Kendisiyle çok kere sohpet etmişliğim var. Memleket ve millet meselelerine son deece duyarlı.

Samsun'u ve dolayısıyla 19 Mayıs'ı da biliyor Hüseyin Kurt.

İlçenin sorunlarını yakından takip ettiği gibi, nasıl çözüleceğini de dair bir fikri de var.

Son 10 yılda bin dolayında gencin ilçeyi terk ederek başka yerlere göç ettiğine dikkat çekiyor Hüseyin Kurt, 19 Mayıs'ın orada yaşayanlar için bile uzun süreli yerleşim için tercih sebebi görülmediğini dile getiriyor.

"İlçede yaşayan herkesin gazı kaçmış" diyor Hüseyin Kurt.

Adını ükemizin kurtuluşunun simgesi olan 19 Mayıs'tan alan ilçenin yeniden herkesin burada yaşamak için tercih sebebi olması gerektiğini de dile getiren Hüseyin Kurt, bunun olabilmesi için ilçe ekonomisine yeniden dinamizm kazandırmak gerektiğini de söylüyor.

19 Mayıs'ın üreten bir şehir olabileceğini söylüyor Hüseyin Kurt ve ayrıca eğitim kalitesinin arttırılması için belediyenin yapacağı çalışmaların da bulunduğunu dile getiriyor.

Projelerini de yakında açıklayacaktır Hüseyin Kurt, biz de porjeleriyle ilgili detayları sizlerle paylaşırız.

MHP'nin 19  Mayıs İlçesi Belediye Başkan adayı olduğu önceki gün açıklandı ama Hüseyin Kurt'un ama bir ayı aşın süredir seçim çalışması yaptığını biliyorum.

"Bu seçimi kazanırım" diyor Kurt.

Süreçte neler yaşanacak bilemem.

Zira 19 Mayıs, eski Bakan Suat Kılıç'ın memkleketi olması nedeniyle Ak Partinin seçime avantajlı girdiği ilçelerden biridir.

Ve fakat

19 Mayıs'ta Yılmaz Erel gerçeğini de unutmamak gerekir.

Hüseyin Kurt'un adaylığa karar vermeden önce Yılmaz Erel'e gittiğini ve "Ne dersin Abi" diye sorduğunu bilenlerdenim.

Yılmaz Erel'in, Hüseyin Kurt'a seçilmesi için destek verip vermeyeceğini bilmem ama şundan eminim, kazanmasına engel olmayacaktır.  Yani Erel, geçmişte kendisine oy vermiş seçmenlerinin bu defa Hüseyin Kurt'a oy vermek istemeleri durumunda buna karşı çıkmayacaktır.