• 19.10.2026Büyükşehir Destekliyor, Çilek Üretimi Artıyor
  • 19.10.2026Yeni Parti'de Seçim 200 Oy Farkla Bitti
  • 17.05.2026Fink Takımıyla Gurur Duyuyor
  • 17.05.2026Kaptan Zeki'den Duygusal Veda
  • 16.05.2026Ağıralioğlu: Havza Bu Yükü Tek Başına Kaldıramaz
  • 16.05.2026Eski Samsun Fotoğrafları Kurtuluş Yolu’nda
  • 16.05.2026Samsun’da ‘Engelsiz Yaşam Çalıştayı’
  • 8.05.2026Oytun Erbaş'tan Ailelere Altın Kurallar
  • 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem... Okul Gıdası Geliyor
  • 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem...
  • GÜNCEL
  • EKONOMİ
  • SAMSUNSPOR
  • ASAYİŞ
  • YAŞAM
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA
  • BÖLGE
  • YAZARLAR

    Samsun Haber

    Sağlık Bakanı Ahmet Demircan kimdir?Sağlık Bakanı Ahmet Demircan kimdir?19 Temmuz 2017 Çarşamba 15:27Başbakan Binali Yıldırım, yeni kabineyi açıkladı. Buna göre Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın yerine AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan geldi.
    Maarif Hareketi’ne paşa damgasıMaarif Hareketi’ne paşa damgası19 Temmuz 2017 Çarşamba 14:13Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Bir şehir değişir Türkiye değişir" sloganıyla Samsun’un eğitim açısından genel durumunu tespit etmek, iller arasındaki başarısını belirgin hale getirmek, modern bir il olmasını sağlamak ve ildeki eğitim kurumlarında bütüncül bir anlayışla eğitimin kalitesini artırmak amacıyla yürütülen "Samsun Maarif Hareketi" kapsamında ilkokullar düzeyinde İlkadım Gazipaşa İlkokulu ilçe ve il birincisi oldu.
    Malefane: Karadeniz’i çok önemsiyoruzMalefane: Karadeniz’i çok önemsiyoruz19 Temmuz 2017 Çarşamba 14:06Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule İsaac Malefane, Güney Afrika olarak Karadeniz’i çok önemsediklerini söyledi.
    Minibüs ormana uçtuMinibüs ormana uçtu19 Temmuz 2017 Çarşamba 13:45Zonguldak’ta direksiyon hakimiyeti kaybolan bir minibüs, ormanlık alana uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı.
    Evdeki hayatlarEvdeki hayatlar19 Temmuz 2017 Çarşamba 13:08Samsun Mithat Paşa Lisesinde 30 yıl idarecilik yapan Ayşe Şener(84), Basın İlan Kurumu(BİK) Samsun İl Müdürlüğünün "Evdeki Hayatlar Projesi" kapsamında evinde ziyaret edildi.
    Suç örgütü şüphelileri hakim önündeSuç örgütü şüphelileri hakim önünde19 Temmuz 2017 Çarşamba 11:46Samsun’da 6 gün önce gözaltına alınan suç örgütü şüphelisi 29 kişi adliyeye sevk edildi.
    Deaflympics muhteşem başladıDeaflympics muhteşem başladı19 Temmuz 2017 Çarşamba 11:37Türk spor tarihinin ve Deaflympics tarihinin en yüksek katılımlı organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları, Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu’ndaki görkemli açılış seremonisiyle resmen start aldı. Oyunların ateşini, tam 11 Deaflympics’i yerinden gören Ertuğrul Bursa yaktı.
    Üreticinin yeni gözdesi Samsun'daÜreticinin yeni gözdesi Samsun'da18 Temmuz 2017 Salı 17:49Samsun’un Atakum ilçesinde ilk kez ekilen "kinoa" bitkisinden olumlu sonuç alındı.
    İlk yarıda 41 puan!İlk yarıda 41 puan!18 Temmuz 2017 Salı 17:48Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, ilk yarıda 41 puan toplayıp sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söyledi.
    Kılıç: Çok madalya umudumuz varKılıç: Çok madalya umudumuz var18 Temmuz 2017 Salı 17:46Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye’nin 294 sporcu ile mücadele edeceği 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda, bugüne kadar aldığı en fazla madalyayı alacağı temennisinde bulundu.
    « ‹  1399   1400   1401   1402   1403  › »
    Ana Sayfa | Künye | Gizlilik Politikası | Kullanım Şartları | RSS Servisi | Arşiv | İletişim
    KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.
    Günün Haberleri Manşet Haberler Samsun Haber Foto Galeri Yazarlar RSS Servisi Trafik ve Yol Durumu
    © Copyright 2016 KUZEYHABER İnternet Haberciliği Reklam ve Danışmanlık