• 19.10.2026Büyükşehir Destekliyor, Çilek Üretimi Artıyor
  • 19.10.2026Yeni Parti'de Seçim 200 Oy Farkla Bitti
  • 17.05.2026Fink Takımıyla Gurur Duyuyor
  • 17.05.2026Kaptan Zeki'den Duygusal Veda
  • 16.05.2026Ağıralioğlu: Havza Bu Yükü Tek Başına Kaldıramaz
  • 16.05.2026Eski Samsun Fotoğrafları Kurtuluş Yolu’nda
  • 16.05.2026Samsun’da ‘Engelsiz Yaşam Çalıştayı’
  • 8.05.2026Oytun Erbaş'tan Ailelere Altın Kurallar
  • 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem... Okul Gıdası Geliyor
  • 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem...
  • GÜNCEL
  • EKONOMİ
  • SAMSUNSPOR
  • ASAYİŞ
  • YAŞAM
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA
  • BÖLGE
  • YAZARLAR

    Samsun Haber

    Tekkeköy'ün Bakan sevinciTekkeköy'ün Bakan sevinci19 Temmuz 2017 Çarşamba 23:05Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı yeni kabinede sağlık bakanı olarak görev alan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’ın doğup büyüdüğü mahalle sakinleri kararı sevinçle karşıladı.
    Kılıç’a kararın haber verildiği anKılıç’a kararın haber verildiği an19 Temmuz 2017 Çarşamba 20:46Son kabine değişikliğinde liste dışı kalan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kararı Türkiye-Polonya maçını izlediği sırada aldı. Akif Çağatay Kılıç, soysal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Durmak yok, yola devam” dedi.
    Kılıç gitti Demircan geldi!Kılıç gitti Demircan geldi!19 Temmuz 2017 Çarşamba 19:3365. hükümetin kabinesinde revizyona gidildi. Gençlik ve Spor Bakın Akif Çağatay Kılıç görevi bırakırken, Ahmet Demircan ise Sağlık Bakanlığı'na getirildi
    Bıçakla yaralamaya adli kontrolBıçakla yaralamaya adli kontrol19 Temmuz 2017 Çarşamba 18:46Samsun’da bir kişiyi bıçakla yaraladığı iddia edilen genç, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
    Rüzgar çatı uçurdu, baca yıktıRüzgar çatı uçurdu, baca yıktı19 Temmuz 2017 Çarşamba 18:44Samsun’un Bafra ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar bir apartmanın çatısını uçurdu, bacayı yıktı.
    2 yıl sonra itiraf etti2 yıl sonra itiraf etti19 Temmuz 2017 Çarşamba 17:29Samsun’da yaklaşık 2 yıl önce bir kişiyi silahla yaraladığı iddia edilen genç, polise teslim olarak suçunu itiraf etti.
    17 yaşında sahte polis!17 yaşında sahte polis!19 Temmuz 2017 Çarşamba 17:19Samsun’da, internetten ulaştığı eskort bayanlar ve travestilerin adreslerine giderek, polis rozeti gösterip şahısların cep telefonlarını ve kimliklerini alan 17 yaşındaki sahte polis, ekipler tarafından yakalandı
    Düğün magandası yakalandıDüğün magandası yakalandı19 Temmuz 2017 Çarşamba 17:17Samsun’da bir düğün töreninde kazara bir kişiyi vurarak yaralayan genç, polis tarafından yakalandı.
    Murzioğlu 5 firmayı kutladıMurzioğlu 5 firmayı kutladı19 Temmuz 2017 Çarşamba 17:13Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren 5 Samsunlu firmayı başarılarından dolayı kutladı.
    Başkan Taşçı’nın ‘Demircan’ sevinciBaşkan Taşçı’nın ‘Demircan’ sevinci19 Temmuz 2017 Çarşamba 17:06Yeni kabinede Sağlık Bakanlığı görevinin AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’a verilmesinin ‘Sağlık Kenti Samsun’ adına önemli bir gelişme olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şehrimiz, sağlık kenti olma yolunda büyük güç kazandı” dedi.
    « ‹  1398   1399   1400   1401   1402  › »
    Ana Sayfa | Künye | Gizlilik Politikası | Kullanım Şartları | RSS Servisi | Arşiv | İletişim
    KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.
    Günün Haberleri Manşet Haberler Samsun Haber Foto Galeri Yazarlar RSS Servisi Trafik ve Yol Durumu
    © Copyright 2016 KUZEYHABER İnternet Haberciliği Reklam ve Danışmanlık