bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Türkiye büyük desinler
Yazarlar // 29 Haziran 2019 Cumartesi 13:29

İsmail BAŞARAN

BÜYÜK TÜRKİYE DESİNLER

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPKD), milyonlarca aboneyi ilgilendiren önemli bir karar aldı. Kurul, yaptığı toplantının ardından elektrik fiyatlarının yüzde 14.98 artırılmasına karar verdi.

Gözünüz aydın, Türkiye Uçuyor masallarına halen inanıyorsunuz tya helal olsun size. Aslında asıl sizi inandırma becerisi olanlara helal olsun, nasıl başarıyorlar bunu bilmiyorum.

Biz buradan okuyun cahil kalmayın her söylenene inanmayın dedikçe sizler yönetenlerin attıklarına inanmakta devam ediyorsunuz, sonra da ne olacak vatandaşın hali deyip duruyorsunuz.

Seçim yapılalı bir hafta bile olmadan elektriğe yüzde 14.98 zam yapıldı ve bu zamlar 1 Temmuz itibariyle geçerli olacak.  Elektrikten sonra doğalgaza da zam haberleri konuşuluyor o da zamlanacak. Doğalgaza hem de çift haneli zam geleceği söyleniyor.

Neden zam gelecek sorusunun cevabı basit çünkü köprüden geçme garantisi verenler, doğalgaza da kullanma garantisi vermişlerdir mutlaka.

Doğalgaz alınınca haliyle satılması da gerekiyor, depolanacak hali yok, yakın zamanda belediyeler doğalgaz kullanım alanlarını artırmak için köstebekler gibi sokakları kazarlarsa şaşırmayın.

Bir başka konu daha var ve içler acısı. Hazinesindeki parayı uçaklara, hesabı verilmeyen ödeneklere harcayan Türkiye gözünü kefen parasına dikmiş. Kısacası iktidar İhtiyat akçesinin de hazineye aktarılacağı konuşulmaya başlanmış durumda. Yani yakında cenazeler kefensiz gömülürse şaşırmamak gerekir.

Bir buna da razıyız yeter ki Dünya’daki değerimiz düşmesin bakanlar ve Cumhurbaşkanı tarifeli uçaklarla seyahat etmesin, dünya milletlerinin gözünde değerimiz artsın.

Nasıl olsa vatandaşın açlıktan nefesinin kokmaya başladığını kimse görmüyor.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Zamanında davranmasını bilmedikten sonra konuşmanın hiçbir yararı yoktur. La Fontaine