bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sezona Merhaba Derken
Yazarlar // 31 Temmuz 2017 Pazartesi 23:43

Ragıp GÖKER

Samsunpor, Ankaragücü’yle oynadığı hazırlık maçıyla hem yeni sezonu açtı, hem de ‘Futbol Mabedi’ olacak Yeni 19 Mayıs Stadına kavuştu.
Erkut Tutu’nun ıslıklanmasından, yeni kurulan takımın taraftarları memnun etmediğini anladık.
Açılışa damga vuran durum ise, Büyükşehir Belediye Başkanının protesto nedeniyle konuşmasını birkaç kelimeyle sonlandırmak zorunda kalmasıydı.
Samsun’da iki kişiden birinin oyunu alarak seçilmiş bir siyasetçinin Samsun’un en önemli markası olan futbol takımının stadını açarken yuhalanması, her siyasetçinin ibret alması gereken bir sonuç belgesi gibiydi.
Maçla ilgili fazla analiz yapmayacağım ama şunu da söylemeden geçmeyeceğim:
Takviye gelmezse bu takım sezonu çıkaramaz.
Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu dün akşam sahaya çıkan takıma takviye amacıyla getirilen iki yabancının yanı sıra, biri forvet ve biri kaleci olmak üzere iki oyuncu daha alacaklarını söylüyor.
Yabancılardan, büyük umut beslediğimiz Chibuke bekleneni vermekten uzaktı, son beş dakikada oyuna giren Bili’yi daha hareketli gördüm.
Yeni transferlerden sadece Ramazan Övünç, ‘doğru bir transfer olmuş’ izlenimi verdi.
Sezona iki hafta kaldı.
O zamana kadar takım düzelir mi bilmem ama yönetim takviye yapamazsa, önümüzdeki sezon da, sefa sürmek yerine, cefa çekeceğimiz bir sezon olur.