bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor Şampiyon Olacak
Yazarlar // 15 Aralık 2020 Salı 14:37

Ragıp GÖKER

Dostum Yüksel Yıldırım’ın yaptırdığı Covid 19 testinin pozitif çıktığını öğrendiğimde sık aralıklarla arayıp sağlık durumuyla ilgili bilgi alıyordum ama bir ay kadar önce gerçekleşen son görüşmemizde ‘’biraz sonra tomografi çektireceğim’’ derken sesi tanınmayacak kadar kötü geldiğinde endişelenmiştim doğrusu.

O konuşmamızdan kısa bir süre sonra yoğun bakıma alınmıştı zaten.

Yoğun bakımdan çıkıp, servisteki odasına alındığını haber aldığımızda sevinmiştik ama bu arada can yoldaşı Mustafa Erkanat’ın kaybının dostumda ruhsal ve bedensel çöküntüye neden olmasından da korktum ayrıca.

O acı haber, doktor kontrolünde verilmiş olsa da, dün cesaretimi toplayıp arayana kadar, can yoldaşının kaybının acısını kendisiyle paylaşmaktan da kaçındığımı itiraf etmeliyim.

Dün cesaretimi toplayıp aradığımda arkadaşımın sesini yeniden duyduğumda hissettiklerim, 15 gün kadar Gazi Devlet Hastanesinde Covid 19 tedavisi gören Abim Adem Göker’in, o illeti yenip, hastaneden taburcu olacağını öğrendiğimde hissettiğim duygununun benzeriydi.

‘’Beni çok üzüyorlar Ragıp ’’ dediğinde Yüksel Yıldırım, konuyu hemen Samsunspor’un son günlerde aldığı kötü sonuçlara getirmek istediğini anladım.

‘’Bu takım şampiyon olacak. Sen kendini üzme’’ dedim ben de.

Bu sözü sırf Yüksel Yıldırım’ı rahatlatmak için de söylemedim aslında.

Samsunspor’un sezonu şampiyonlukla tamamlayacağına gönülden inanıyorum.

Lig uzun bir maraton.

Yol uzun.

Ve bir o kadar da engellerle dolu.

Düşe kalka ilerlemek doğasında var bu yolculuğun.

Ama böyle diye de, süreci oluruna bırakmamak lazım.

Unutulmuş olsa da, Samsunspor’da daha önce yöneticilik yaptığı yıllarda Yüksel Yıldırım, o tecrübeyi yaşamış yöneticilerden biridir.

Dünyanın bir yerine güneş doğarken, öbür yanında güneşin batışına tanık olan ofislerinde binlerce insanın çalıştığı şirketlerindeki yönetim tecrübesiyle de, insan çalıştırmanın bütün inceliklerini bilecek kadar da iş tecrübesine sahip bir başkanı var bu kulübün.

Bunun yanı sıra, apoletinde ‘Süper Lig Şampiyonu’ yazan Ertuğrul Sağlam gibi tecrübeli ve bir o kadar da başarılı bir teknik adama sahibiz ayrıca.

Her ne kadar yabancılarımızdan verim alamamış olsak da, Yüksel Yıldırım’ın çuval dolusu para akıtarak, bu Lig’in çok üstünde bir oyuncu kadrosu kuruldu.

Şu sıralar, gelen başarısız sonuçlar, oyuncu kadrosunda oluşan özgüven patlamasının bir sonucudur bence.

Maçların, esame listesinde yazılanlarla değil, sahada ter dökülerek kazanılacağını unutmuş olmalı oyuncular.

Hal böyle olunca, Bursa’daki maçta koca koca adamlar, bıyıkları yeni terlemiş delikanlılar karşısında ezildiler adeta.

‘’Gururlanma padişahım, senden büyük Allah var ‘’ sözünü, Kanuni Sultan Süleyman’a ‘Cihan Padişahı’ olarak anıldığı en güçlü dönemlerinde, sade bir Türk vatandaşı tarafından söylenmişken, Samsunspor’un oyuncu topluluğu siz kim oluyorsunuz da, şişkin egoyla çıkıyorsunuz o gençlerin karşısına.

Ayakları önce yere basmalı bu arkadaşların.

Gerek bu takımın düzeleceğine olan inancımdan ve gerekse biraz olsun hasta yatağındaki dostuma teselli vermek adına olsun ‘’Sen üzme kendini, bu takım şampiyon olacak’’ desem de, Yüksel Yıldırım’ın ‘’ben ne yapacağımı’’ biliyorum demesi, oyuncu topluluğunun ayaklarının yeniden yere basmalarını sağlamak adına gerekli olanın yapılacağına dair bir işaret olarak yorumlanmalı.

Bu oyuncu topluluğu Lig’i şimdiden forse etmeliydi

Samsunspor, şu an en az 10 puan farkla lider değilse, bunun bir tek sorumlusu var.

O da oyuncu kadrosudur.

Samsunspor şampiyon olmalıdır.

Oyuncu kadrosu, bu sonucu Yüksel Yıldırım’a borçludur.

Süper lig bu şehre çok yakışacak.

Bir an önce kendinize gelin ve yapın bunu çocuklar.