bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atamazsan, Yersin
Yazarlar // 4 Kasım 2013 Pazartesi 00:00

Ragıp GÖKER

İki takım arasında sıklet farkı var. Bucaspor’dan daha iyi bir takım olduğumuz kesin.

Ve fakat

Bu Lig’de bizden daha iyi takımlar da var.

Sahamızda kötü oynamıyoruz ama deplasmanlarda eksiğimiz ortaya çıkıyor.

İki pozisyon vermiş olmasında rağmen takım savunmamız dün yine iyiydi. Şaban ve Erdem’in top kayıplarına rağmen çok pozisyon vermedik. Yediğimiz golde de pozisyon, Şaban’ın  maç boyunca sergilediği saçmalıkların sonucu oluştu.

Dün hücum gücümüz yetersizdi.

Aslında dün her iki yarıda da bizi farklı galibiyete ulaştırabilecek gol pozisyonları buldu bizim takım. Aminu Umar’ın atamadığı gole çok şaşırmam ben, golcü özelliği yok bu oyuncunun.

Musa Sinan Yılmazer ve Ehioson Ekigho’ya ne demeli.

Özellikle Ekigho o pozisyonda topu nasıl ağlarla buluşturamaz şaşarım.

Dün çok kötü oynadığı kesin Ekigho’nun ama bu onun değerini düşürmez. Ona bu takımın çok ihtiyacı var. O, yoksa biz bir eksiğiz sanki. Bizim en değerli oyuncumuzdur ve vazgeçilmemizdir. Dilerim ve umarım, Ekigho’da bunun farkında olarak bir an önce kendisini toparlar.

‘’Kazanan takımı bozmam’’ demişti Hüseyin Kalpar, hafta içi sohbetimizde.Öyle de yaptı.

Eldin Adiloviç, 10 dakika forma şansı buldu yine.

Bu sürede kendisini fazlaca göstermesi beklenemezdi. Ancak, fiziki yapısındaki özelliği nedeniyle takımımız için faydalı olacaktır. Penaltıyı kullanma arzusunu da özgüvenin sağlam olduğuna dair bir işaret olarak gördüm ben.

Az kalsın kaybediyorduk. Şimdi bir puana şükrediyoruz belki ama biz bu maçı nasıl kazanamadık, bunu sorgulamalıyız. Balıkesirspor maçını çok iyi oynayan bu takımı seyrettikten sonra şimdi ben Buca maçında kaybedilen puanlara üzülüyorum.

Niye kazanamadık?

Bu soruya verilecek en kısa cevap şudur:

Savunmada iyi olan takımımızın orta alanı hücum organizasyonunda üretken değil maalesef.

Hücum bölgesine top atacak oyuncumuz Arif Şahin, bir iki denemede başarılıydı aslına. Ama ikili pozisyonlarda ayakta kalmakta zorlandı.

Gerek Erdem Şen ve Gerekse Adnan Güngör, savunmada varlar ama hücumda yoklar. Bu iki oyuncumuz, takım hücuma çıkarken dün pas hatası yaptılar. Hücum organizasyonları kısırlaştı bu durumda. Böyle olunca da bizim takım İzmir’den son saniyede kazanılan penaltı golüyle kurtardığı bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Çarşamba günü sahamızda Ankaraspor’la oynayacağız.

Ankaraspor’un, Bucaspor gibi bir takım olmadığını unutmamalıyız. Hedefimizin ilk altı olduğunu biliyorum. O hedefi kovalamak için bize 3 puan lazım.