limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Taşkın: Özrümüz tescillendi
SPOR // 22 Eylül 2018 Cumartesi 23:12 // Güncelleme: 22 Eylül 2018 Cumartesi 23:12

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gazetecilere maçı değerlendiren teknik direktör Taner Taşkın, galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Taşkın: Özrümüz tescillendi



BARIŞMA GALİBİYETİ
Taner Taşkın, “İçeride kaybettiğimiz Sancaktepe Belediyespor maçından sonra morallerimiz çok bozuktu. Hedefimizde ilerleyebilmemiz için bir sonraki maçta mutlaka reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Takım içerisinde ciddi bir rotasyon yaptık. Bu da bize güzel cevap verdi. Bugün çocuklar hem iyi bir futbol hem de iyi bir skorla galibiyeti aldılar. Kendilerini tebrik ederim. İnşallah alınan bu 3 puan taraftarlarımızla barışma galibiyeti olmuştur. Geçen hafta onlardan sözlü olarak  özür dilemiştik, bu da bizim özrümüzü tescillemiş olsun. Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim” dedi.

TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Kendisinin tribüne gönderilmesiyle ilgili de açıklama yapan Taner Taşkın, “Önümde taç atışı oldu. Oyuncumuz taçı kullansaydı kaleci ile karşı karşıya kalabilirdi. Oyuncularıma seslenmeme rağmen kendimi duyuramayınca ben de refleks olarak o hareketi yaptım. O bana yakışmadı. Eğer topu atabilseydi kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. O zaman biranda oyun durdu” diye konuştu.


ASLOLAN LİG
Salı günü deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası için oynayacakları Diyarbekirspor maçını da değerlendiren Taner Taşkın, “Kupayı önemsiyoruz ama rotasyonlu kadro ile çıkacağız. Bizim için asıl olan lig. Orada yenebilirsek de ilerlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.