bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Zonguldak’ta Açık Lise Sınavı Yapılamadı
EĞİTİM // 2 Ocak 2016 Cumartesi 00:00 // Güncelleme: 2 Ocak 2016 Cumartesi 00:00

Zonguldak’ta dünden bu yana etkili olan kar yağışı sebebiyle açık lise sınavının ilk oturumu merkez ilçe ve Kilimli ilçesinde yapılamadı.

Açık lise sınavına girecek olan öğrenciler sabah kar sürpriziyle karşılaştı. Aşırı yağan kar yağışı 50 santimetreyi geçti. Kar yağışının ulaşımı durdurduğu Merkez ilçe ve Kilimli ilçesinde sınavın ilk oturumu yapılamadı.

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile görüştüklerini ifade eden Milli Eğitim İl Müdürü Turgut Özbek, sınavın ilk oturumunun yapılamadığını ifade etti. Özbek, öğrencilere ulaşamadıklarını belirterek, sınav sorularının Halk Eğitim Müdürlüğü’nden okullara ulaştırılamadığını belirtti. Özbek, sınavın ikinci oturumunun da büyük ihtimalle yapılamayacağını belirtti.

Öte yandan, okula ulaşmak üzere yola çıkan sınavda görevli olan bina komisyon üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve diğer görevlilerin birçoğu sabah 06.30’dan itibaren yolda kaldı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin sınavın yapılamadığına dair tutanak tuttuğu öğrenildi.
Zonguldak’ta Açık Lise Sınavı Yapılamadı