bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Şimdi karne zamanı
EĞİTİM // 9 Haziran 2017 Cuma 12:46 // Güncelleme: 9 Haziran 2017 Cuma 12:46

2016-2017 eğitim öğretim yılının bu sonlanmasıyla öğrenciler karnelerini alıyor.

Şimdi karne zamanı
Bir yıl boyunca çalışan öğrenciler emeklerinin karşılığını alıyor. Samsun’da 241 bin 608 öğrenci bu gün karne heyecanı yaşıyor. Bazı öğrenciler karnelerini alırken bazıları da öğleden sonra düzenlenecek programlarla karnelerini alacak. Samsun’da 2016-2017 eğitim öğretimin sonlanması dolayısıyla Kozluk OVM Fen Lisesinde kapanış ve karne töreni düzenlendi. Tören şiir ve halk oyunları gösterisiyle başladı. Törende bir konuşma yapan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, "2016-2017 yılı bir önceki yıla göre daha verimli geçti. Bu yıl sadece öğrencilerimiz karne almayacak ayrıca okullarımızın da performanslarını değerlendireceğiz. Öğrencilerimiz bizim en değerli varlıklarımız. Onları hayata hazırlamak, 21 yüzyılın temel beceriyle donatmak bizim görevimiz" dedi.

Öğrencilere başarı dileklerini ileten Samsun Valisi İbrahim Şahin, "3 aylık araya giriyorsunuz. Bu arayı iyi değerlendirmeniz lazım. Tabi ilk önce biraz dinlenebilirsiniz. Yaz kurslarına katılabilirsiniz. Farklı romanları, klasikleri okuyun. Bu yıllarınızı iyi değerlendirirseniz iyi fakültelere girebilirsiniz. O yüzden sizlere çalışmalar ve başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından karne töreni yapıldı. Törene; Terme Kaymakamı Emin Alıcı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, öğrenci ve veliler katıldı.
Şimdi karne zamanı
Şimdi karne zamanı
Şimdi karne zamanı