bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Öğrencilere hamsi partisi
EĞİTİM // 23 Kasım 2016 Çarşamba 20:45 // Güncelleme: 23 Kasım 2016 Çarşamba 20:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri yeni gelen öğrencileri için hamsi partisi düzenledi.

Öğrencilere hamsi partisi
OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi kampüsünde düzenlenen hamsi partisine OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Metin Eker, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Metin Eker’in organizasyonunda fakültelerine yeni gelen öğrenciler ile üst sınıftaki öğrencilerin birbirleriyle tanışma ve kaynaşması için hamsi partisi yapıldı.

Kampüs içerisinde düzenlenen hamsi partisi tam bir şölen havasında geçti. Eski ve yeni öğrenciler kendileri için hazırlanan masalarda hocalarının ızgarada pişirdikleri hamsileri afiyetle yediler.

Hamsi partisini geleneksel hale getirdiklerini dile getiren OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker, “Bu sene üçüncüsünü yaptığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz Kasım ayı hamsi partisindeki amacımız yeni gelen öğrencilerin üst sınıf öğrencileri ile tanışması ve kaynaşmasını sağlamak. Yaklaşık 150 kilo hamsi ile 200’ün üzerinde öğretmen, öğrenci ve davetlilerin katılımı ile hamsi partimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğrencilerimize Karadeniz’in geleneksel ürünü olan hamsi ile tanıştırmaya çalışıyoruz” dedi.