bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Usta Önce Böldü Sonra...
Yazarlar // 3 Ekim 2020 Cumartesi 00:01

İsmail BAŞARAN

 

USTA ÖNCE BÖLDÜ SONRA..

“İYİ Parti Genel İdare Kurulu(GİK) toplantısı, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya İYİ Parti'nin Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevi tevdi edildi.”

Erhan Usta bu görevin altından kalkabilecek mi diye sormak içimden gelmiyor ancak yine de sormadan edemiyorum. Erhan Usta’nın Samsun’dan milletvekili seçilmesinin öncesine gidiyorum. O zaman neden partili değildi, oylar o yüzden bölünmedi mi sorusu geliyor akıllara.

Eğer Usta şimdi geldiği noktaya seçim öncesinden gelseydi oylar bekli de bu kadar bölünmeyecek CUMHUR İttifakı Samsun’da aradığını bulamayacaktı. Kısaca Usta’nın tarafını seçim öncesi belirlememesi Samsun’da oyların Cumhur İttifakı’na kaymasına neden oldu. Böylece de Cumhur İttifakı’nın isteği gerçekleşti. İstek neydi sorusuna cevap: Oyların MİLLET İttifakı’nı kaymasını önlemek.

Siyaset Türkiye’de rayından çıkmış durumda. İsteyen istediği tarafa gidiyor, “kızdım burada oynamıyorum karşı takımda oynayacağım” düşüncesi acaba Türkiye’yi nereye götürecek? Bugün kızıp taraf değiştirenlerin yarın kızınca yine taraf değiştirmeyeceğinin garantisi var mı?

 

BEŞ BİN KİŞİ İŞSİZ KALDI

CHP Samsun Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Neslihan Hancıoğlu kanatlı et üretiminin köklü markalarından KÖYTÜR'ün iflasına ilişkin mahkeme kararı üzerinden iktidarın ekonomi politikasını eleştirdi.

Hancıoğlu "Şu zor dönemde Samsun'da aileleriyle birlikte 5 bin kişi daha ekmeğinden oluyor” dedi.

Sonra da sözü dolaştırmadan sahte fabrika açılışlarına getirdi. “Bırakın sahte açılışları, çalışanların kapanmasını önleyin dedi. Beş bin kişinin işsiz kalmasının ne demek olduğunu sarayda oturanlar bilmezler, onlar kuş sütü kuru üzüm beslenirler, milletin parasıyla hem de. Umurlarında mı dünya, onlar yiyorlar ya vatandaş aç kalmış umurlarında mı?

Karnı aç insanlar varken tok yatanlar anlamazlar, hayatın nasıl yaşandığını ama unutmasınlar ki onların da aç yatacakları gün gelebilir her an.

 

ÇAY OCAĞINDAKİ SİYASET

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş belediyeye yeni alınan danışmanlar ile ilgili açıklama yapıp "Danışmanlar berber ve çaycı diye eleştiriliyor. Siyaset çay ocağında berberlerde dönüyor. Orada ne konuşulduğunu bilmemiz gerekir. Bunu sağlayacak bir yapıyı kurmaya çalışıyoruz. 'Çaycı berber' diye dalga geçiliyor.

Bunlar ayıp şeyler "dedi.

Sayın Demirtaş kimse kimseyle dalga geçmiyor, sanırım sizin danışman alma metodunuzu sorguluyorlar. Aslına bakarsanız siz bir de semerci ustasını danışman olarak almanız gerekir, anlarsınız ya…

GÜNÜN SÖZÜ

Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. (Voltaire)