bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Rize’de Kaybedilen İki Puan
Yazarlar // 16 Ekim 2017 Pazartesi 00:46

Ragıp GÖKER

Engin İpekoğlu’nun ‘’sihirli dokunuşu’’ desem abartmış olurum zira teknik adamların ellerinde sihirli değnek bulunmadığını bilirim. Bu nedenle, O’nun da bu kadar kısa sürede, takım üzerinde gündüzle gece gibi fark yaratacak etki yapmasını bekleyemem.
Ve fakat
Balıkesir’i yenerken de fark etmiştik, dün Rize de bir kez daha gördük ki, Alpay Özalan sonrası oyuncuların kendilerine güveni her geçen gün artıyor.
Maça iyi de başladık.
Ahmet Cebe ve Çağrı Ortakaya’nın 10. ve 11. dakikalarda yakaladıkları pozisyonlarda, gole izin vermeyen Rize kalecisi Gökhan, kötü kullanılmış olsa bile, Ayite’nin atışında penaltıyı da kurtararak maçın yıldızı olmayı hak etti.
Engin İpekoğlu’nun, kaçırdığı penaltıdan sonra oyundan düşen Jonathan Ayite’yi çıkarması gerektiğini düşünmüştüm ama 90 + 4’de, bizim kale ye yakın bir yerlerde rakip atağını keserken gösterdiği gayret nedeniyle ‘’bu hırsı için oyunda kalıyor galiba’’ diye de düşünmedim değil.
Maç 1 -1 biti ve bir puanla yetinmek durumunda kaldık ancak, kanacağımız bir maçtı aslında.
Herkesin bu ligin favorisi olarak gösterdiği Rize’den daha iyi oynadık.
Yediğimiz golde, önce Ufuk Budak’ın, sonra da Kenan Karışık’ın peş peşe yaptıkları hatalara rağmen takım savunmamız fena değil aslında.
Dün Çağrı Ortakaya’yı özellikle takım savunmasına verdiği katkı nedeniyle beğendim ama hücum organizasyonlarını geliştirmede orta alan oyuncularımız yeterli değildiler.
Kaçırdığı penaltının moral çöküntüsü de etkili olmuştur ama Jonathan Ayite’nin yorulup oyundan erken düşme nedenlerinden biri de, ileri de O’nu yeterince besleyemediğimiz için sıklıkla yarı sahamıza gelip top almak zorunda kalmasıdır.
Sürekli yağan yağmur nedeniyle ağırlaşan saha O’nu da yormuş olabilir.
Sakatlıktan yeni çıkan Chibuike’yei tam olarak hazır görmedim.
Kenan Karışık, hanı nasıl söylenir ‘ismiyle müsemma’ gibi.
Oyunu da karışık.
Georgios Samaras’ın kalitesini tartışmam ama O’nun tam olarak hazır olacağı günü de merak ediyorum.
Başkan Erkut Tutu hafta içinde düzenlediği basın toplantısında, Angan’ın da sakatlığını atlatmak üzere olduğunu söylemişti. Engin İpekoğlu O’na şans verir mi bilmem ancak,  Angan da bu takıma girerse, hücumcularımız çoğalacaktır.
Bir de şu orta alan verimliliğimiz artarsa, o vakit işte, bu takımın oyunu bana da, izleyen herkese de keyif verecektir.