bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Besim Durmuş Fantazisi
Yazarlar // 12 Mart 2013 Salı 07:47

Ragıp GÖKER

Kayseri Kadir Has muhteşem bir stad.

Ambiyans  mükemmel.

Ama Kayserili' lerin maça ilgisi yetersiz. Öyleki Erciyes takımının yöneticileri bile maça gelmemişler, protokol tribününde  bizim yönetimi temsiledenRecep Hun seromoni sırasında protokol tribününde bi başınaydı.İstiklal Marşını da tek başına okumak zorunda kalınca sıkıldı. O da yönetici arkadaşlarının yanına gitti.

Maça çok iyi başladığımızı söylemeliyim. Dimitrov.Abdülkadir ve Musa Sinan Yılmazer maça oyunu hücüm bölgemizde tutabileceğimiz özelliği bize kazandıracak  baskıyla başladılar. Böyle başlayınc da Kadir Has'ta golümüzü yapan hem de erken yapan adam Abdulkadir oldu.

Bir notu hemen iletmek isterim. Esame Listesi geldiğinde Kere'nin yedek soyundurulduğunu düşünüyorduk ki sayaya çıkan takım listede yazılanla aynı değildi. Kere sahada Ercan Yazıcı kulübedeydi.

Bizim golden sonra Erciyes, özellikle yabancıları Gohu ile yüklenerek kalemizde pozisyon yapmaya başladı.Kayseritakımı hücum organizasyonlarını daha çok bizim sol tarafımızdan  yapmayı denedi. Bunun en büyük nedeni de Dimitrov diğer kanat oyuncumuz Musa Sinan Yılmazer kadar savunmaya yardıma gelmemesiydi.

Şaban sık gelişen Erciyes'in bu kanattan gelen ataklarını  savuşturmada etkili olamazken göbekteki Kere ve Cemil ikilisinin de pozisyon almada sorun yaşadıklarını ve özelliklede Cemil'in  ilk toplara müdahele etmekte geç kalması  Kayseri Erciyes'in  pozisyon zenginliğini arttıran unsurlardandı.

Golden sonra çok atak yemememizin bir başka nedeni de şuydu. Gerek Abdulkadir, gerekse Haluk Türkeri  oyunu ileride tutmamız gereken anlarda çok top kaybettiler. Bizim takım, Erciyes gibi bu Lig'i dömineedenve iyi hücüm yapan takımlar karşısında oynarken çift santraforla oynama lüksüne sahip mi? diye sormak isterim. Besim Durmuş'un bu fantaziden ne zaman vazgeçeceğini de merak ettiğimi söylemek isterim.

Fatih Şen'de çok topu olumlu kulanamayan oyuncularımız arasındaydı.

Maçın ikinci yarısına takımımız hücümda da savunmada da ilk yarıya oranla daha derli topluydu.

Derken olmadık birşey oldu.

Besim Durmuş'un bir başka fantazisi felaketimizi hazırladı.

Geçen hafta eleştirdik bu muhteremi biliyorsunuz. Şu Lig'lerin en genç oyuncusu Sabri Kemal Bayraktar'ı oyuna zamasız sürmesi konusunda.

Zannımca niyeti de şuydu. Kazansaydık eğerkazayla da olsa, "Bakın Ey Millet, ben ne kadar haklıydım" diyecekti

Böyle düşündü eminim bundan.

Şark Kurnazlığına en kestirmeden bir örnek.

Fatih Şen üzerinden kurduğumuz oyunda topu ileriye taşımakta sorun yaşadığımız bir  oyunda Dimitrov'un ölüsü bile iş yapardı iddiasındayım ben hala.

Bak ne oluyor sonra, senin oyuna ihanet ettiğn  bir maçta, seninle kazanamayacağına inanan oyuncu hakemin gözünün içine bakarak düdük sonrası topa vurarak kendisini oyundan attırır.

Sen de apışıp kalırsın böylece.

Adana maçını seyirci yoksunluğunun yanı sıra santraforından da yoksun oynamak zorunda kalırsın.

Sonuç önemli değil bence bu takıma yapılanlarla ben daha çok ilgiliyim esasında.