• 22.01.2026Atakum Dünyaya Açılıyor
  • 22.01.2026Depreme Dayanıksız 741 Bina Yıkılıyor
  • 22.01.2026Kadın İstihdamı İçin Büyük Çaba
  • 22.01.2026O Duraklar Kapatıldı... Hem Otobüs Hem Tramvay
  • 22.01.2026OMÜ'ye Yeni Hastane
  • 22.01.2026Arı Yetiştiricilerine Üretim Desteği
  • 22.01.2026Çocuklara Bilimle Dolu Yarıyıl Tatili
  • 5.01.2026Drongelen'e Arap Kancası
  • 5.01.2026Musaba'nın Yerine Tavsan
  • 5.01.2026Başkan'dan Transfer Açıklaması
  • GÜNCEL
  • EKONOMİ
  • SAMSUNSPOR
  • ASAYİŞ
  • YAŞAM
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA
  • BÖLGE
  • YAZARLAR

    Samsun Haber

    Samsun'da toplu ulaşıma yüzde 30 zamSamsun'da toplu ulaşıma yüzde 30 zam24 Mart 2022 Perşembe 08:29Samsun'da yapılan UKOME toplantısının ardından kent içi toplu taşıma ücretlerine yüzde 30 zam yapıldı.
    Samsun'un gözü Bandırma'daSamsun'un gözü Bandırma'da24 Mart 2022 Perşembe 00:07Teknik Direktör Fuat Çapa, şehrin kanatlandığını, talihsizliklerin geride kaldığını belirtip, "Son 9 maçta kendi hikayemizi yazacağız" dedi
    İlkadım'da çevre hafıza oyunuİlkadım'da çevre hafıza oyunu22 Mart 2022 Salı 19:17
    Kar barajları doldurduKar barajları doldurdu22 Mart 2022 Salı 19:09
    Yeni proje için 17 bin kitapYeni proje için 17 bin kitap22 Mart 2022 Salı 19:07
    7 ilçede okullara kar tatili7 ilçede okullara kar tatili22 Mart 2022 Salı 09:43Samsun'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, 7 ilçede ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi
    Çanakkale ruhu sahnede can bulduÇanakkale ruhu sahnede can buldu22 Mart 2022 Salı 09:3418 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle gönüllü gençler tarafından sahneye konulan tiyatro oyunu izleyicilerden büyük beğeni topladı
    OMÜ'de Nevruz coşkusuOMÜ'de Nevruz coşkusu22 Mart 2022 Salı 08:42Baharın gelişini simgeleyen, doğanın uyanışını gösteren ve sıcaklığın toprakla buluşmaya başladığına işaret eden Dünya Nevruz Bayramı, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) büyük coşkuyla kutlandı
    Down sendromlu çocuklara 'özel' etkinlikDown sendromlu çocuklara 'özel' etkinlik22 Mart 2022 Salı 08:34Samsun Büyükşehir Belediyesi “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte down sendromlu çocuklar spor aktiviteleri ve halk oyunu danslarıyla yeteneklerini gösterdi. El sanatları ürünlerini sergiledi. Birbirinden güzel gösteriler vatandaşlar tarafından da beğeniyle izlendi.
    SAMGİAD Başkanı'na 'Üstün Hizmet Beratı'SAMGİAD Başkanı'na 'Üstün Hizmet Beratı'22 Mart 2022 Salı 08:31Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri, TÜGİK İş Zirvesi 2022’ye katıldı. Zirvede TÜGİK Başkanı Erkan Güral, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin'e 'Üstün Hizmet Beratı' verdi.
    « ‹  190   191   192   193   194  › »
    Ana Sayfa | Künye | Gizlilik Politikası | Kullanım Şartları | RSS Servisi | Arşiv | İletişim
    KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.
    Günün Haberleri Manşet Haberler Samsun Haber Foto Galeri Yazarlar RSS Servisi Trafik ve Yol Durumu
    © Copyright 2016 KUZEYHABER İnternet Haberciliği Reklam ve Danışmanlık