• 19.10.2026Büyükşehir Destekliyor, Çilek Üretimi Artıyor
  • 19.10.2026Yeni Parti'de Seçim 200 Oy Farkla Bitti
  • 17.05.2026Fink Takımıyla Gurur Duyuyor
  • 17.05.2026Kaptan Zeki'den Duygusal Veda
  • 16.05.2026Ağıralioğlu: Havza Bu Yükü Tek Başına Kaldıramaz
  • 16.05.2026Eski Samsun Fotoğrafları Kurtuluş Yolu’nda
  • 16.05.2026Samsun’da ‘Engelsiz Yaşam Çalıştayı’
  • 8.05.2026Oytun Erbaş'tan Ailelere Altın Kurallar
  • 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem... Okul Gıdası Geliyor
  • 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem...
  • GÜNCEL
  • EKONOMİ
  • SAMSUNSPOR
  • ASAYİŞ
  • YAŞAM
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA
  • BÖLGE
  • YAZARLAR

    Samsun Haber

    27 yıldır yoğun bakımda!27 yıldır yoğun bakımda!24 Mayıs 2017 Çarşamba 11:07Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Dahili Yoğun Bakım Bölümünde 27 yıldır çalışan hemşire Tuğba Çırak, işini severek yaptığını ve hastalara bakmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi
    OMÜ hafif raylı sistem hattına başlanıyorOMÜ hafif raylı sistem hattına başlanıyor23 Mayıs 2017 Salı 19:59Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) kampüsünden geçecek 6 bin 31 metre uzunluğundaki hafif raylı sistem hattının inşaat protokolü, Samsun Büyükşehir Belediyesi, OMÜ ve yüklenici firma arasında imzalandı
    Yıldıray Çınar unutulmadıYıldıray Çınar unutulmadı23 Mayıs 2017 Salı 17:39Türk halk müziğinin önemli ozanlarından ve sinema oyuncusu Yıldıray Çınar, 10’uncu ölüm yıl dönümünde İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı.
    ‘Kırmızı et’ ve ‘tarım politikası’ eleştirisi‘Kırmızı et’ ve ‘tarım politikası’ eleştirisi23 Mayıs 2017 Salı 16:15“Türkiye’de Kırmızı Et Açığının Giderilmesinde Küçükbaş Hayvancılığın Rolü” panelinde konuşan bilim insanları, ‘kırmızı et’ ve ‘tarım politikası’ konularında eleştirilerde bulundular.
    'İsteseydim öldürebilirdim, pişmanım''İsteseydim öldürebilirdim, pişmanım'23 Mayıs 2017 Salı 16:12Samsun’da hastanedeki santralde görevli kadını bıçakla ağır yaralamak suçundan tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.
    Afgan genç son toprağa verildiAfgan genç son toprağa verildi23 Mayıs 2017 Salı 16:08Samsun’da bir alışveriş merkezinde çıkan kavgada bıçaklandıktan sonra hastanede hayatını kaybeden Afgan uyruklu genç son yolculuğuna uğurlandı.
    Canbey: Basılı mecralar tehdit altındaCanbey: Basılı mecralar tehdit altında23 Mayıs 2017 Salı 16:06Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey, “Bugün dijital dünya yani internet ortaya çıktığından şu anda basılı mecralar, hatta radyo ve televizyon ciddi tehdit altında” dedi.
    Dershanelere FETÖ operasyonuDershanelere FETÖ operasyonu23 Mayıs 2017 Salı 14:47Samsun merkezli 5 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.
    Kurutuluş için 84 kilometre yürüyeceklerKurutuluş için 84 kilometre yürüyecekler23 Mayıs 2017 Salı 11:53Atatürk’ün "Kurtuluş Mücadelesi" için 19 Mayıs 1919’da geldiği Samsun’da Tütün İskelesi’nden Havza’ya kadar gittiği yolda düzenlenen 84 kilometrelik "Ulusal Kurtuluş Mücadelesi 9. Anma Yürüyüşü" bu sabah başladı.
    Vezirköprü’de şenlik varVezirköprü’de şenlik var23 Mayıs 2017 Salı 11:48Samsun’un Vezirköprü ilçesinde her yıl düzenlenen okul öncesi şenlikleri bu yıl Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde gerçekleştirildi.
    « ‹  1471   1472   1473   1474   1475  › »
    Ana Sayfa | Künye | Gizlilik Politikası | Kullanım Şartları | RSS Servisi | Arşiv | İletişim
    KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.
    Günün Haberleri Manşet Haberler Samsun Haber Foto Galeri Yazarlar RSS Servisi Trafik ve Yol Durumu
    © Copyright 2016 KUZEYHABER İnternet Haberciliği Reklam ve Danışmanlık