• 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem... Okul Gıdası Geliyor
  • 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem...
  • 6.05.2026Devlet Bahçeli'den Öcalan Sözleri
  • 6.05.2026Fatih Erbakan'dan Bahçeli'ye Öcalan Tepkisi
  • 5.05.2026Survivor 2026'da korkutan anlar: Bayhan kanlar içinde...
  • 5.05.2026Survivor 2026’da Haftanın İlk Düellosu: Dokunulmazlık Heyecanı Nefes Kesti!
  • 4.05.2026Erdoğan Kurban Bayramı Kararını Açıkladı
  • 4.05.2026Ntcham Devri Kapanıyor mu?
  • 4.05.2026Anto Sekongo Samsun'a Geliyor
  • 4.05.2026Yıldırım'dan Bilal Beyazıt Açıklaması
  • GÜNCEL
  • EKONOMİ
  • SAMSUNSPOR
  • ASAYİŞ
  • YAŞAM
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA
  • BÖLGE
  • YAZARLAR

    Manşetler

    Iraklılar konut alıyorIraklılar konut alıyor4 Ağustos 2018 Cumartesi 06:56
    ..3 Ağustos 2018 Cuma 22:23
    ..2 Ağustos 2018 Perşembe 22:21
    ...ve palamut sahne aldı!...ve palamut sahne aldı!2 Ağustos 2018 Perşembe 22:16Samsunlu balıkçılar, bu sezon palamutta patlama yaşanmasını beklediklerini söylediler.
    İshak Doğan Samsunspor’daİshak Doğan Samsunspor’da2 Ağustos 2018 Perşembe 22:13Samsunspor, geçen sezon Süper Lig’de 18 karşılaşmada forma giyen İshak Doğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-beyazlılar böylece bu sezon ki 17. transferini gerçekleştirmiş oldu.
    Samsun’da ekmeğe zam yokSamsun’da ekmeğe zam yok2 Ağustos 2018 Perşembe 22:09Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit, un fiyatlarının artmasına rağmen ekmek fiyatlarına zam yapmayı düşünmediklerini söyledi.
    OMÜ Tıp'ın acı kaybıOMÜ Tıp'ın acı kaybı2 Ağustos 2018 Perşembe 21:56Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Kurt, son yolculuğuna uğurlandı.
    Mezarlık işlemleri ücretsiz olacakMezarlık işlemleri ücretsiz olacak2 Ağustos 2018 Perşembe 21:48Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Belediyemiz Mezarlıklar Müdürlüğümüze bir ücret ödenmekte ve biz o ücreti kaldıracağız" dedi
    B.Anadolu Hastanesi'nden esnafa sağlık desteğiB.Anadolu Hastanesi'nden esnafa sağlık desteği2 Ağustos 2018 Perşembe 21:46Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ile Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri arasında kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı.
    Geleceğin teminatı gençlerdirGeleceğin teminatı gençlerdir2 Ağustos 2018 Perşembe 17:32Belediyede staj eğitimi alan öğrencilerle biraraya gelen Canik belediye Başkanı Osman Genç, "Bu ülkeyi dünyanın en güçlü ülkesi yapmak geleceğin teminatı olan gençlerimizin elinde. Samsun ve Türkiye'nin arkasındaki gerçek güç gençlerdir" dedi
    « ‹  967   968   969   970   971  › »
    Ana Sayfa | Künye | Gizlilik Politikası | Kullanım Şartları | RSS Servisi | Arşiv | İletişim
    KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.
    Günün Haberleri Manşet Haberler Samsun Haber Foto Galeri Yazarlar RSS Servisi Trafik ve Yol Durumu
    © Copyright 2016 KUZEYHABER İnternet Haberciliği Reklam ve Danışmanlık