• 4.11.2025OMÜ’de Umut İçin Sürdüler
  • 4.11.2025Samsun’da Kültürel Şölen
  • 4.11.2025Tarıma Can Suyu
  • 4.11.2025Atölyeden Gönüllere Yolculuk
  • 4.11.2025Bağımlılıkla mücadele tedaviyle bitmez!
  • 2.11.2025Konya'ya Selam Yola Devam
  • 1.11.2025Harfiyatta Dijital Dönüşüm
  • 1.11.2025Miniklere Trafik Bilinci Aşılanıyor
  • 1.11.2025Canik'te Doğa Festivali
  • 30.10.2025Bafra OSB'de Korkutan Yangın
  • GÜNCEL
  • EKONOMİ
  • SAMSUNSPOR
  • ASAYİŞ
  • YAŞAM
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA
  • BÖLGE
  • YAZARLAR

    Manşetler

    Başkan Yılmaz'a twitter şokuBaşkan Yılmaz'a twitter şoku20 Ekim 2017 Cuma 10:27Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a ait twitter hesabı henüz faili tespit edilemeyen kişiler tarafından ele geçirilerek ahlaksız paylaşımlar yapıldı.
    Ordulu iş adamı Namık Altaş toprağa verildiOrdulu iş adamı Namık Altaş toprağa verildi19 Ekim 2017 Perşembe 22:13Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Altaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Altaş Özel Eğitim ve Altaş TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Ordu’nun sevilen hayırsever iş adamlarından Namık Altaş, gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.
    Jandarma komutanına 7 yıl hapisJandarma komutanına 7 yıl hapis19 Ekim 2017 Perşembe 22:07Eski Samsun’un Terme İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hacı Gülman yargılandığı mahkemece Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Soruşturması (FETÖ/PDY) kapsamında örgütünün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandığı tespit edilince "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 5 ay 3 gün hapis cezasına çarptırıldı.
    Terme OMÜ Senatosuna ev sahipliği yaptıTerme OMÜ Senatosuna ev sahipliği yaptı19 Ekim 2017 Perşembe 22:05Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Senato Toplantısı, Terme Meslek Yüksekokulunda (MYO) Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç başkanlığında gerçekleştirildi.
    Savcının telefonuna ByLock’u hakim yüklemişSavcının telefonuna ByLock’u hakim yüklemiş19 Ekim 2017 Perşembe 22:04Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı ByLock’u kullandığı iddiasıyla tutuklanan savcı ile tutuksuz olan hakim eşinin yargılanmasına başlandı. 16 aydır tutuklu bulunan savcı, eşi ve kendisinin telefonuna ByLock programını hakim arkadaşlarının yüklediğini söyledi.
    Köktaş'tan 'Muhtarlar Günü' mesajıKöktaş'tan 'Muhtarlar Günü' mesajı19 Ekim 2017 Perşembe 17:58AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    Feretiko kursu ilk mezunlarını verdiFeretiko kursu ilk mezunlarını verdi19 Ekim 2017 Perşembe 17:56Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen Samsun’da ilk ve tek olan Yöresel Bez Dokuma (Feretiko) Atölyesi ilk mezunlarını verdi. Sertifika heyecanı yaşayan kadın kursiyerler belgelerini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın elinden aldı.
    Tok: Gücümüzü halktan alıyoruzTok: Gücümüzü halktan alıyoruz19 Ekim 2017 Perşembe 17:39İlkadım ilçesinin dev yatırımlarla geliştiğini söyleyen Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapılan her çalışmanın ve projenin arkasında halkın güçlü desteğinin olduğunu kaydetti.
    Cadde ortasında mehter gösterisiCadde ortasında mehter gösterisi19 Ekim 2017 Perşembe 16:58Yavuz Selim Mehter Takımı, Samsun’un en işlek caddesi olan İstiklal Caddesi’nde mehteran gösterisinde bulundu
    Parkta hareketli anlarParkta hareketli anlar19 Ekim 2017 Perşembe 16:56Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan park polisi uygulamasında üzerilerinde silah ele geçen iki şahsın gözaltına alınması esnasında gerginlik yaşandı. Polislere zorluk çıkaran ve tehdit savuran 2 kişi yaka paça gözaltına alındı.
    « ‹  1281   1282   1283   1284   1285  › »
    Ana Sayfa | Künye | Gizlilik Politikası | Kullanım Şartları | RSS Servisi | Arşiv | İletişim
    KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.
    Günün Haberleri Manşet Haberler Samsun Haber Foto Galeri Yazarlar RSS Servisi Trafik ve Yol Durumu
    © Copyright 2016 KUZEYHABER İnternet Haberciliği Reklam ve Danışmanlık