• 19.10.2026Büyükşehir Destekliyor, Çilek Üretimi Artıyor
  • 19.10.2026Yeni Parti'de Seçim 200 Oy Farkla Bitti
  • 17.05.2026Fink Takımıyla Gurur Duyuyor
  • 17.05.2026Kaptan Zeki'den Duygusal Veda
  • 16.05.2026Ağıralioğlu: Havza Bu Yükü Tek Başına Kaldıramaz
  • 16.05.2026Eski Samsun Fotoğrafları Kurtuluş Yolu’nda
  • 16.05.2026Samsun’da ‘Engelsiz Yaşam Çalıştayı’
  • 8.05.2026Oytun Erbaş'tan Ailelere Altın Kurallar
  • 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem... Okul Gıdası Geliyor
  • 6.05.2026Okul Kantinlerinde Yeni Dönem...
  • GÜNCEL
  • EKONOMİ
  • SAMSUNSPOR
  • ASAYİŞ
  • YAŞAM
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA
  • BÖLGE
  • YAZARLAR

    Manşetler

    Belediye Başkanları salona alınmadı!Belediye Başkanları salona alınmadı!6 Şubat 2018 Salı 21:23Sinop Nükleer Santralı için ÇED süreci kapsamında bugünkü Halkın Katılım Toplantısı’na halk alınmadı. Milletvekillerinin yanı sıra Sinop ve Gerze Belediye Başkanları ve meslek odası temsilcileri de polis tarafından engellendi
    İYİ Parti Samsun'da ilk kongresini yaptıİYİ Parti Samsun'da ilk kongresini yaptı6 Şubat 2018 Salı 21:16İYİ Parti, Samsun’da bugün Vezirköprü İlçe Kongresi’ni yaparak, kongre sürecine start verdi
    Başkan İkiz'den kardeş belediyeye ziyaretBaşkan İkiz'den kardeş belediyeye ziyaret6 Şubat 2018 Salı 16:09Bir dizi ziyaret ve etkinliğe katılmak üzere İstanbul’a giden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ziyaretleri kapsamında kardeş belediye Esenyurt Belediyesini ziyaret etti
    Kızılırmak Deltası bir ilke imza atıyorKızılırmak Deltası bir ilke imza atıyor6 Şubat 2018 Salı 16:06Türkiye’de doğal miras alanında gerçekleştirilen ilk somut olmayan kültürel miras çalışması Kızılırmak Deltası’nda gerçekleştirildi.
    Kavak'ta esnafın yüzü gülüyorKavak'ta esnafın yüzü gülüyor6 Şubat 2018 Salı 15:10Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı Osman Atlı’ya plaket verdi.
    Genç'ten 'hayırlı olsun' ziyaretiGenç'ten 'hayırlı olsun' ziyareti6 Şubat 2018 Salı 15:06AK Parti'nin yeni İl Başkanı Hakan Karaduman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehirler büyürse Türkiye büyür. Bu bilinçle bizler de yerel ölçekte yaptığımız çalışmalarla hükümetimizin Türkiye'yi kalkındırmasına katkıda bulunuyoruz" dedi.
    Kayıt dışı emlakçılar mercek altındaKayıt dışı emlakçılar mercek altında6 Şubat 2018 Salı 15:02İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral ve oda üyeleriyle bir araya gelerek ruhsatsız emlakçılara karşı birlikte mücadele sözü verdi.
    Arıcılar bunu yapmazsa arıları ölebilirArıcılar bunu yapmazsa arıları ölebilir6 Şubat 2018 Salı 13:15Samsun İli Arı Yetiştiriciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kaplan, arı kovanlarına bal takviyesi yapılmaması sonucunda kovanların çöküp, arıların ölebileceğini söyledi.
    Onkoloji hastalarına moral günüOnkoloji hastalarına moral günü5 Şubat 2018 Pazartesi 17:09VM Medical Park Samsun Hastanesi 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle onkoloji hastalarına moral günü düzenledi.
    Ayvacık'ta muhtarlarla değerlendirme toplantısıAyvacık'ta muhtarlarla değerlendirme toplantısı5 Şubat 2018 Pazartesi 17:04Ayvacık Belediyesi tarafından organize edilen ‘Mahalle Muhtarları ile Yerel Buluşmalar Değerlendirme Toplantısı?’nın ilki gerçekleştirildi
    « ‹  1171   1172   1173   1174   1175  › »
    Ana Sayfa | Künye | Gizlilik Politikası | Kullanım Şartları | RSS Servisi | Arşiv | İletişim
    KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.
    Günün Haberleri Manşet Haberler Samsun Haber Foto Galeri Yazarlar RSS Servisi Trafik ve Yol Durumu
    © Copyright 2016 KUZEYHABER İnternet Haberciliği Reklam ve Danışmanlık