bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Üretken Olamayan Futbol
Yazarlar // 10 Kasım 2013 Pazar 00:00

Ragıp GÖKER

Önemli eksiklerimizin olduğunu biliyorduk. Bu nedenle Kalpar’ın Urfa’da sahaya nasıl bir takım çıkaracağı merak ediliyordu.

Şaban’ın yokluğunda Murat’ı sol beke çeken Kalpar, sağ bekte Canberk’e şans tanıdı.

Canberk, bu şansı nasıl kullandı?

İki pozisyonda kademe hatası yapmasına rağmen, idare ettiğini söyleyebilirim. Bu genç adamın şevkini kırmak istemem ama kendisinden beklenen patlamayı da bir türlü yapamadığını söylemek isterim. Zaten Samsun’da bu arkadaşın yerinin bek olmadığı, orta alanın sağ tarafında oynatılması durumunda daha verimli olacağı şeklinde yaygın bir görüş var ki; ben de buna bir ölçüde katılırım.

Adnan Güngör olmayınca da Erdem Şen’i stoper’de oynatan Kalpar, Erdem’den boşalan bölgede de Turgay Gölbaşı’na görev vermişti. Buraya bir not düşelim, Erdem, bence dün stoper bölgesinde de iyi oynadı ama ‘’Turgay Gölbaşı stoperde, Erdem Şende yerinde oynasaydı daha verimli olabilir miydi acaba’’ diye sormak isterim.

Her ne kadar eleştiriliyor olsa bile, dün Aminu Umar’ın yokluğunu hissetti bizim takım.

Deplasmanda oynadığı halde Ankaraspor maçına oranla daha az sayıda pozisyon veren takımın savunmasına pek söz söylemek istemem.

Ve fakat

Ehiosun Egigho’da kötü oynayınca bizim takımın hücum organizasyonu gereği gibi işlemedi.

Ankara maçında belki de takımın en kötüsüydü Arif Şahin, ama Urfa’da oyuna girdikten sonra maçın son dakikalarına bizim adımıza hareket getiren oyuncuydu.

Arif şahin için ‘’Kötü oyuncu’’ demem asla. Bence eksiği devamlılığını sağlayamamasıdır.

Bunların dışında bir de Doğan Erdoğan’ın oyuna girdikten sonra bizim takımın orta alanına dinamizm getirdiğini söylemek isterim.

Eldin Adiloviç’in direğe takılan gol vuruşunda beceri noksanı aramam. O pozisyon kendisi açısından şanssızlıktı. Destek ayağı kaymamış olsa bence Adiloviç o pozisyonda golü atardı.

Dünkü oyunu iki takımda kazanabilirdi. Bizim adımıza da Şanlıurfa adına da oyun gitti geldi. Her şeye rağmen ben Şanlıurfa deplasmanında gelen bir puanı kazanç hanemize yazmak isterim.

Milli maç nedeniyle lig’e ara verilmesi eksiklerimizin giderilmesi açısından da belki şanstır.

Umarım öyle olur.