bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Lig'e Merhaba Derken
Yazarlar // 22 Ağustos 2016 Pazartesi 00:00

Ragıp GÖKER

Bir Futbol sezonuna daha ''merhaba" diyoruz.

Umutluyum ama bir o kadar da endişeliyim.

Şu Umar meselesi başımızı ağrıtmaya devam ediyor hala.

O'nun yüzünden tranfer yapamadık biliyorsunuz.

En azından Ocak ayına kadar gençlerle takviye edilmiş bir takımla oynayacağız.

Bu durum felaketimiz olmazsa, transfer harcaması yapamayacağımız için, para harcamayacak olmak bir tarafa, öze dönüşümüz başlayacağı için, belki de ebedi kurtuluşumuz olacak.

Bunun olmasını da çok isterim aslında.

Bu şehir, kulüp yöneticilerinin, her yeni sezon başlangıcında, Kazım Yılmaz'ın kulübü batırırken koydurduğu temliklerden bir miktar bağışlamasını beklemekten bıktı.

Çaresizliğin bazen beklenmedik başarıları doğurduğu söylenir.

Şair'in dediği gibi güzel ve güneşli günler görür ve hep birlikte motorları da maviliklere süreriz belki, kim bilir.

Lig'de herkesin şöyle veya böyle bir sorunu var.

Belki geçici bir sorun yaşıyor ama birçok oyuncusuna lisans çıkaramayan Adana Demirspor'da bunlardan biri. Alt yapıdan devşirilmiş oyunculardan kurulu bir takımla geldiler Samsun'a ki, bu da bizim şansımız olsa gerek.

Bizim de en tecrübelimiz Mehmet Çakır dı, bir diğeri de Hasan Kılıç.

Samsun'a yedekleriyle gelen Adana Demirspor maçına bakıp lig için değerlendirme yapmak ne kadar doğru olacak ama beklerimizden sorun yaşayacağımızı sanmam.

Ndiaye'nin ağır olduğu zaten biliniyor, yanında oynayan Ercan Yazıcı'nın da kontrol zaafını biliyoruz. Ercan kardeşimizin hata yapma riskine karşın, sık atağa çıkan Canberk Aydın'ın kademesine de takım içinde yardım gelmesi gerektiğini söylemek isterim.

Zola da ağır olduğu gerekçesiyle, geçtiğimiz yıl yedek kulübesine demirlemişti ama dünkü maçta bir sezonun acısını çıkarırcasına çok koştuğunu söylemeliyim.

Dün akşam da gördüğümüz gibi takımın yükü yine Hasan Kılıç, Murat Gürbüzerol ve Mehmet Çakır'ın omuzlarında olacak gibi görünüyor ama Murat Gürbüzerol mesela maçın başında bir parladı ancak çabuk söndü.

Bu arada Canberk Aydın ve Ramazan Özcan'ın kanatlardan ceza alanına taşıyacağı topları, Alperen Pak'ın gol yapmasını bekleyeceğiz.

Bu sezon gol kabızı yaşayacağımız bir gerçek.

Gol umudumuz Alperen Pak olacaksa ki öyle gibi de görünüyor. O'nun kendisini geliştirmesi gerektiğini de dip not olarak buraya düşmek isterim.

Zira maçın yaklaşık 70 dakikasını rakibin yarı sahasında oynayan takımımız, bırakın gol bulmayı pozisyon oluşturmakta bile sorun yaşadı.