bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gol Yemeden Başlasak
Yazarlar // 23 Ekim 2017 Pazartesi 00:08

Ragıp GÖKER

Bir hafta önce takımın Rize’de ortaya koyduğu kişilikli futboldan cesaret alan Engin İpekoğlu, Elazığ Atatürk stadındaki maça da hücum özellikli bir takımla çıkmıştı ama teknik direktörler nasıl bir kadro ve oyun planı kurarlarsa kursunlar, bunu uygulayacak olanlar sahadaki oyunculardır.
Maça santrafor Jonathan Ayite’nin yanı sıra,  hücum özellikli Ahmet Cebe, Halil İbrahim Pekşen ve Jhon Chibuike gibi oyuncularla başlasak da, savunmadan bu oyuncuları besleyecek top gelmeyince böyle bir kadro bile başarılı olamıyor.
Nitekim Elazığspor’un baskılı oyunu karşısında ilk 45 dakika boyunca kalemizi sürekli savunmak durumunda kalınca, beklerimiz yarı sahamızdan çıkmakta zorlandılar.
John Chibuike dahil Ahmet Cebe ve Halil İbrahim Pekşen bile takım savunmamıza yardım etmek durumunda kaldılar.
Nitekim ikinci golü yedikten sonra ilk defa ileriye çıkan Ufuk Budak, Halil İbrahim Pekşen’e beraberlik golümüzü attırdı.
Elazığ’dan da puanla dönüyoruz.
Ama sürekli geriye düşüyor ve sonra puan kurtarmak için çabalıyoruz.
Elazığ’da da tıpkı önceki maçlarda olduğu basit goller yedik.
Yediğimiz ilk golde, Çağrı Ortakaya’nın, Elazığ’ın göze hoş gelen ikinci golünde ise Ahmet Cebe’nin savunmadaki kişisel hatalarının payı vardı.
Jonathan Ayite çok iyi oynamamasına rağmen Halil İbrahim Pekşen’e ilk golü attırırken, pozisyonu adeta yoktan var etti.
Sakatlanıp yerini Göksü Türkdoğan’a bırakmasaydı, ikinci yarıdaki takımın istekli oyununda galibiyet golünü bulabilir miydik bilinmez ama buna rağmen O’nun yerini alan Göksü Türkdoğan’ın da çok kötü oynadığını söyleyemem.
Ancak, bizim adımıza maçın Jhon Chibuike ile birlikte iki yıldızından biri olan Halil İbrahim Pekşen’ın çıkarılıp yerine Georgios Samaras’ın oyuna alınması ise bir teknik direktör yanlışı olarak ortaya çıktı.
Engin İpekoğlu, Rize’deki oyunu tekrarlayacağını düşünmüş olabilir ama dünkü Georgios Samaras’ın, bir hafta önceki Georgios Samaras’ı arattığı kesindi.
İki kez geriye düşmemize rağmen, takımın yenilgiyi kabul etmeyen oyunu Elazığ’dan da bir puanla dönmemizi sağladı.
Buna rağmen iki gol attığımız maçın ilk yarısındaki takım mı, yoksa gol çıkaramadığımız ikinci 45 dakikadaki takım mı derseniz, kesinlikle ikinci yarıdaki takım derim.
Yine de Elazığ gibi bir deplasmandan çıkarılan bir puan iyi puandır.