bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Genç'e Göre Eylül Fetö'cüleri Yakacak
Yazarlar // 23 Ağustos 2016 Salı 00:00

Ragıp GÖKER

Pazar günü Osman Genç’in basın toplantısındaydım.
FETÖ’nün darbe girişimin önlenmesinde, başarılı gördüğü basına teşekkür etmek istemiş Başkan Genç.
Bir hakkı teslim etme amacının yanı sıra, yerel yöneticilerden basına yönelik mobbing girişimlerinin önünü kesmeye yönelik gayreti nedeniyle de, bir meslek erbabı olarak, bu hassasiyeti nedeniyle ben de Başkana teşekkür etmek isterim.
Genç, konuşmasına başlamadan önce arkadaşlardan birinin, ‘’Bir ilçe belediye başkanının FETÖ’cü olduğu iddia ediliyor, bu konuda ne söylersiniz?’’ şeklindeki sorusuna ‘’Ben küçüklerle uğraşmam, benim işim büyüklerle’’ deyince, anlayanlar olmuştur ama ‘Büyükten kastı kim olabilir’’ diye düşündüm bir an.
Ve fakat
Genç isim vermemekle birlikte, konuşmasının bir yerinde ‘’FETÖ’yle ilişkisini kesmeyenler arasında Vali de belediye başkanları da varsa hesap verecek’’ diye söyleyince kimleri kastetmiş olabileceğini anladım.
‘’Lafın tamamı deliye söylenirmiş’’ okuyucularımızın da çok zeki olduğunu düşünüyorum.
‘’Küçüklerle işim olmaz,  benim işim büyüklerle’’ dediğine göre, kimleri kastettiğini varın siz de anlayın artık.
Osman Genç, konuşmasını yaparken bir yerde de ‘’Tutuklandığı için söylüyorum, Tozlu Giyim sahibinin FETÖ’cü olduğunu bu şehrin en tepesindeki kişi biliyordu, açılışına kimler katıldı ve bahçesinde mangal yaptı’’ diye sordu mesela.
Sahi o mangal partisine kimler katılmıştı?
Osman Genç’in Büyükşehirle sorun yaşadığını bu şehirde bilmeyen yoktur sanırım.
Ama ‘’Denizaltı görenler var’’ diyerek, Genç’in cepheyi genişlettiğine tanık olduk ilk defa.
FETÖ’cülerin henüz yüzde 10’una ulaşıldığını iddia eden Osman Genç, ‘’Eylül çok sıcak geçecek’’ derken sanırım soruşturmanın derinleşeceğine inanıyor.
Soruşturma kimlere dayanır kestirmek güç.
Avni Demir’in ‘’AK Parti İl Başkanı beni tehdit etti’’ şeklindeki iddiası doğruysa, aralarında siyasilerinde bulunduğu çok kişinin, soruşturmanın kendisine kadar ulaşmasından korktuğu anlaşılıyor.
Normal şartlarda, Eylül itibariyle havaların soğumaya başlaması gerekiyor ama Genç’in iddiasına göre sıcaklar, bazılarını Eylül’de de kavuracak.
Hanımanneler, tarhana yapmak için ‘pastırma yazını’ beklerdi.
Eylül’den sonraki her ayın da sıcak geçeceğini tahmin ediyorum.
Tarhana yapmak için hava koşulları çok uygun olacak yani onu söylemek istiyorum.