bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Dünü Unutanlar Bugünü Konuşmasınlar
Yazarlar // 22 Haziran 2021 Salı 09:11

İsmail BAŞARAN

Bir toplantı için gittiğim İstanbul’dan döndüğümde HALK Gazetesindeki manşet haberi okuyunca 20 yıl öncesine gittim. O zamanlarda yapılan bir görüşme ve konuşmaları hatırladım.

Önce  elinizde tuttuğunuz gazetenin dnkü manşetini hatırlayalım. Başlık aynen “CUMHURBASKANI SAMSUN'U BiLMiYOR” şeklindeydi. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan  'Allah'ın suyunu hangi fiyatlarla satıyorlar' diyerek, Antalya, İstanbul ve Ankara'yı eleştirdi. Tamam da Erdoğan'ın Samsun'daki su fiyatlarını bilmediğini kendi kendisine ve Türkiye’ye ifşa etmiş oldu. Bir siyasi parti genel başkanı kendi partisinin Büyükşehir Belediyesi’nin suyu hangi fiyattan sattığını bilmiyorsa ya o şehirle ilgilenmiyordur  ya da kandırılıyordur. Bek ikisine de inanmak itmiyorum bir iletişim eksikliği olmuştur deyip geçiyorum.

Samsun’u bugün  unutan Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yıllar önce Samsun’a gelmişti. Henüz AK Parti Kurulmamıştı ve çalışmalar yapılacaktı. Samsun’dan sonra da Trabzon’un bir ilçesine gidilmişti. Kısaca AK Parti’nin temellerinin belki de ilk taşı orada konulmuştu duvara. Her neyse konumuz o değil. Çalılmalarına Samsun’dan başlayan Sayın Erdoğan Samsun’un nasıl yönetildiğini de sormuştu ve bilgi de almıştı.

Aradan yirmi yıl geçmiş durumda ancak Sayın AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ya unutuldu ya da nasıl yönetildiğini gözden kaçırdı. Hatırlatayım, O nedenle de Sayın Cumhurbaşkanı şimdi Samsun’un en pahallı suyunu tükettiğini biliyor mu? Sayın Erdoğan bu su meselesinin yarınki seçimlerde sandıkta karşısına çıkacağını düşünüyor mu?O gün görüştüğümüz Erdoğan’dan eser yok bugünlerde. Dünü unutmamak gerekir, bugün dünü unutanlar yarın “dün” olabilirler.

Soru şu: Sayın Cumhurbaşkanı Samsun’u aybı kanallardan  izlemeye mi devam edecek yoksa hataları görebilecek mi? Satyın Cumhurbaşkanı yapılan hataları görebilecek düşüncededir. O nedenle de çok yakın zamanda bu su fiyatları sorununun öözülmesine de önayak olacağına inanıyorum.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Aşılmasına imkan olmayan hiçbir duvar yoktur. ÇEHOV