bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Dündar'ı Engellemek ıçin Tezgâh Mı Kuruluyor!
Yazarlar // 5 Aralık 2013 Perşembe 00:00

Ragıp GÖKER

Ak Partinin çok başarılı sayabileceğim 2 belediye başkanından birisidir Hüseyin Dündar. Onun aday olacağı seçime Çarşamba’da AK Partinin gözü kapalı girmesi gerektiğini düşünenlerdenim ben.

Ki;

Benim Ak Partili olmadığım bilinir.

Dündar’ı da tanımam üstelik. Tanışıklığım bir yıl içersinde kendisiyle yaptığım iki röportaj sırasında geçen süre kadardır.

İddiam, Dündar’ın Çarşamba’da rakipsiz olduğu üzerinedir.

Ne var ki; siyaset böyle bir şey.

Partisi içersinden birileri Dündar’ın aday yapılmasını engellemeye çalışıyorlar. Ben de buna şaşıyorum.

Hüseyin Dündar, Çarşamba Ak Parti Teşkilatını, belediyenin bir alacağı nedeniyle icraya vermiş.

Şimdi bu belge servis ediliyor Samsun basınına.

Hüseyin Dündar’ı Çarşamba’da sevmeyenler olabilir. Siyasi rakipleri de vardır kendisinin kuşkusuz. Ki; en bilineni Mehmet Köse’dir.

Dündar’ın, AK Parti ilçe başkanı olduğu dönemlerde Mehmet Köse ile geçinemediği biliniyor. Mehmet Köse, Çarşamba Belediye Başkanlığına aday adayı olabilmek için sürecin son günü ilçe başkanlığı görevinden ayrıldığı biliniyor.

Bu haberi basına Mehmet Köse’nin servis ettiğini söylemem ben ama insanların aklına gelen ilk isim maalesef Mehmet Köse’dir.

Ki;

Çok olağan bir durumdur böyle düşünülmesi. O belge Belediyede olduğu gibi sadece Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanlığında vardır. Başkalarının bu durumu bilmesi hemen hemen olanaksızdır.

Bir başka boyutu da olabilir ve ben ona hiç ihtimal vermem.

Hüseyin Dündar bir hukukçudur biliyorsunuz. Hukukun dışına çıkmasını kimse ondan bekleyemez.

Beklememelidir de.

Siyasal partiler içersinde en varlıklı olanı Ak Partidir biz bunu biliriz.

Teşkilat belediye ile icralık olmamalıdır.

Eğer teşkilat kendi partisine mensup bir başkan tarafından yönetilen belediye ile icralık olmuş ise bu durum mide bulandırır herkeste.

Belediye başkanını zor duruma düşürmek için bu durumun tezgâhlanmış olabileceğini düşünüyor şimdi insanlar.

Dündar’ı zor duruma düşürmek adına tezgâhlanmış olabileceği varsayımı nedeniyle durum Dündar’ın lehine sonuçlar doğurabilir.

Kısaca durum şudur:

Böylesi bel altı vurma durumları siyasetin şık olmayan biçimidir. Yapanlara da, bu duruma alet olanlara da bu tavır hiç yakışmamıştır.

Yukarıda da belirttim, Mehmet Köse’nin bu durumla ilgili bir dahli olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca ben kendisinin deneyimli bir siyasetçi olduğunu da inanıyorum.

Hafta sonu istifa etmiş olmasına rağmen teşkilatına hakim birisidir ayrıca. Rakibine avantaj doğuracak ve siyasi ahlaka sığmayacak böylesi bir durumun oluşmasını önceden haber alıp bunun olmasını önleyebilirdi diye düşünüyorum ben.