bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bir Puan İyi Puan
Yazarlar // 21 Şubat 2018 Çarşamba 22:54

Ragıp GÖKER

Teknik direktörlerin maçlara göre kadro çıkarmasını kabul ederiz elbette ama bir takımın yapısıyla bu kadar oynamak ne kadar doğru tartışılır.
Engin İpekoğlu’nun Jhon Chıbuıke ile uzun süredir oyuna başlamadığını biliyoruz ama hafta sonunda ilk 11’de şans verdiği Jonathan Ayite ve Enese İslam İlkin’i de yedek kulübesine almış.
Gol umudu Muhammet Beşir ve Göksü Türkdoğan’a bel bağlanmış.
Savunma dörtlüsünü bozmamış İpekoğlu. Zaten bu konuda fazla seçeneği de yok.
Göbekte yine Ercan Yazıcı ve Erkam Reşmen görev yaparken, sol kanadı savunma görevini Ahmet Burak Solakel, sağ tarafı da Ahmet Cebe’ye vermiş. Ancak, Ahmet Cebe’nin, Umut Nayır’ın karşısında zorlanacağı maçın başlarından itibaren belli olmaya başladı nitekim maça iyi başlayan takımdan gol beklerken, Ahmet Cebe’nin kontrol edemediği Umut Nayır 22. dakikada Ankaragücü’nü öne geçiren golü attı.
Defansın önünde her zaman olduğu gibi bu maçta da Çağrı Ortakaya görev yaparken yanında Kenan Karışık oynadı.
Samaras sağ açık pozisyonunda olsa da sık sık içeriye kat ederek, daha çok oyun kurucu gibi oynadı.
İkinci yarı da Kenan Karışık’la değişen Jhon Chibuike oyuna girene kadar atakları başlatan da Samaras oldu zaten.
Formsuz falan ama Jonathan Ayite mi, Muhammet Beşir mi, diye sorsanız deseniz tercihimi Ayite’den yana kullanırım.  Nitekim 67’de Ayite oyuna girerken, Muhammet Beşir’i dışarı alınarak beklenen değişiklik yapıldı ama Ayite yine bekleneni vermekten uzaktı.
İpekoğlu’nun Enes İslam İlkin yerine tercihini Ufuk Budak’tan yana kullanmama nedeninin de rakibin Ankaragücü olmasına bağlamak lazım ama ikinci yarıda üzerimize gelecek rakibin geride bırakacağı boş alanları kullanabilecek özelliklere sahip tek oyuncu da, Enes İslam ilkin’dir.
Enes de oyuna girdikten sonra kendisinden bekleneni veremedi bu maçta.
İpekoğlu’nun bu değişikliği yapmak için 75. dakikaya kadar beklemesini ise doğrusu anlayamadım.
Ankaragücü iyi takım sahiden.
Sert takım olduğu gibi, hızlı ve bir o kadar yaratıcı oyuncuları var.
Bu gibi rakiplerle oynarken kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin.
Bir puan iyi puan yani.