bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Belirsizlik Sürerken
Yazarlar // 25 Aralık 2017 Pazartesi 20:36

Ragıp GÖKER

Lig’in en az atanlarından olmasına rağmen çok kolay gol yiyor Samsunspor.
Az atıp, çokça da kolay gol yersen maç kazanamazsın.
‘’Hata olmazsa gol olmaz’’ diye söylenir ama bu kadarına da pes doğrusu.
Orhan Veli’nin ‘’hiçbir şeyden çekmedi nasırından çektiği kadar’’ dediği gibi Samsunsporlular da, sezon boyunca kaleci hatalarından çektiğini, hiçbir şeyden çekmedi.
Zaten kötü oynuyoruz.
Sezon boyunca, hiçbir maçı ‘’bunu kazanırız’’ duygusuyla seyredemedik.
İki topu üst üste yapamıyoruz.
Bunu zaten biliyoruz.
Orta alandakiler, takımı ileriye taşıyamadıkları gibi, ileride oynayanlarımız da, ‘’geriye düşsek bile, nasıl olsa atarız’’ duygusunu veremediler hiçbir vakit.
Kulübün geleceği için umut beslediğiniz Furkan’ı, hatalı goller nedeniyle kulübeye çekmişken, Yunanistan’ın bir zaman kalesini emanet ettiği Sifakis’in, Ümraniye maçında çuvallamasını beklememiştim doğrusu.
Teknik direktörlerin, kazanan takımı bozmama ilkesini anlamakla birlikte, gol atmasına rağmen takımın bir kişi eksik oynamasına neden olan Samaras’ı oyunda o kadar süreyle tutması nasıl açıklanır onu da bilemedim.
Tıpkı, cezasını tamamlamış Erkam Reşmen kulübede otururken, Ömer Kandemir’in sahada olmasına bir anlam veremediğim gibi.
Samaras’ın yerine giren, Jhon Chıbuıke de pek bir varlık gösteremedi ama sezonun ikinci yarısında da bu takımda oynayabileceğini düşündüğüm oyunculardan biridir.
Hücum hattı mutlaka değişmeli ama Muhammet Beşir kalmalı.
Teşbihte hata olmaz.
Atalarımız ‘’ev danasından öküz olmaz’’ demişler ama bu şehrin bir evladı olan Halil İbrahim Pekşen’den de yararlanmayı sürdürmeliyiz.
Günahını almak istemem ancak, gereksiz gördüğü sarı kart nedeniyle takımını yalnız bırakarak erken tatile çıkan Hasan Hatipoğlu’na kızsam da, ligin ikinci yarısında bu oyuncudan ve hatta savunmamızın göbeğindekilerin tamamından faydalanabiliriz.
Orta alanda Çağrı Ortakaya da yüreğiyle oynuyor.
Takımın tamamını değiştiremeyiz elbette ama başarı bekliyorsak, ara transferde en az beş oyuncu alınmalı.
Bu arada bunu kim yapacak.
Gerek Samsun’daki kurmaylarının yaptıkları açıklamalar, gerekse ‘’Samsunspor başkanlığı konusunda ne düşünüyorsun?’’ diye sorduğum Galip Öztürk tarafından telefonuma gönderilen ‘’ilgilenmiyorum kardeşim’’ şeklinde mesajdan, bu cepheden beklediğimiz hamlenin yapılmayacağını öğrendik.
Buna karşın, taraftarların Ümraniye stadında da sürdürdükleri ‘’yönetim istifa’’ şeklindeki tezahüratlar yapılırken, futbolcu primlerinin, Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından ödenmesi durumu, Erkut Tutu yönetiminin, Büyükşehir desteğiyle görevine devam edeceğine dair beklentiyi güçlendiren bir başka olguydu.
Tutu, bir taraftan ‘’ben yokum’’ diyor ama diğer taraftan da ‘istemem yan cebime koy’ tavrını sürdürüyor.
Bu durumda, kongreye bir gün kalmışken, yönetim konusunda belirsizlikten de söz etmek ne kadar doğru ona da siz karar verin.