bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor'da Bayram Vakti!
SPOR // 8 Haziran 2022 Çarşamba 19:20 // Güncelleme: 8 Haziran 2022 Çarşamba 19:20
Samsunspor'da Bayram Vakti!
Samsunspor’da Bayram Bektaş dönemi resmen başladı. Dün Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen törende Bektaş, kendisini 1+1 yıllığına Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

 

Başkanvekili Veysel Bilen, Futbol Gelişim Direktörü ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan ile Kulüp Genel Müdürü Soner Soykan’ın katıldığı imza töreni, 'Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun’a yakışacak, Samsun’da Bayram vakti' temasıyla gerçekleşti.

Kırmızı-Beyazlıların yeni teknik patronu Bayram Bektaş, şu ifadeleri kullandı:

 


“Burada olmaktan çok mutluyum. 6 saatlik görüşmenin ardından ilk görüşmemizde görevi kabul ettim. Başkanımız projeyi bana anlattı. Şehri, takımı, potansiyeli ve beklentileri biliyorum. Bu neticede ilk görüşmede teklifi kabul ettim. Allah’ın izniyle kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız. Bize inanların, bize destek verenlerin desteğine karşılık vermek istiyorum. Burasının çalışma imkanları çok güzel. Kamp hazırlıklarını yaptık ve kadro oluşumunu sağlamaya çalışıyoruz. Bir beklenti var ama isim vermeyeceğiz.”

 


“Oyuncu ismi verdiğimizde başka takımlar talep edebiliyor. 20 Haziran’da Samsun’da toplanıp ön hazırlık yapacağız. Kampa gidecek oyuncular da burada belli olacak. Şehrin, takımın ve camianın beklentisinin farkındayım. Ben de challenge (meydan okuma) seven bir insanım. Çok zor durumlardaki takımlara gittim ama hep istediğim futbol kurgusunu oturttuğum için zaten buradayım. Akıllarda iz bırakmışızdır. Bunu burada daha üst seviyeye çıkartarak inşallah sezon sonundaki özlemi hep beraber gideririz. Cumhuriyet'in kuruluş yıl dönümünü şampiyonluğumuzla pekiştirirsek tarihe geçeriz. Bu duyguları yaşamak için sabırsızlanıyorum."