bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sağlam: Her karara varız
SPOR // 19 Haziran 2020 Cuma 22:10 // Güncelleme: 19 Haziran 2020 Cuma 22:10

Samsunspor Teknik Direktörü ilk online basın toplantısını düzenledi, federasyonun alacağı her karara saygı duyduklarını maçların başlamasıyla rekorlarla ligi bitireceklerini söyledi

Sağlam: Her karara varız
Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam video konferans yöntemiyle basın toplantısı düzenledi. Hazırlıklarını sürdürdüklerini ancak Futbol Federasyonunun gelecek hafta liglerle ilgili önemli kararlar almasnı beklediklerini belirten Sağlam, "Eğer federasyon liglerin oynanması ile ilgili bir karar alırsa da biz çıkarız işi bıraktığımız noktadan devam ettiririz. Bu rekorları kırarak da işin sonunu getiririz. Taraftarımız bu konuda rahat olabilir. Önümüzdeki hafta TFF, kulüplerin bu kararlarını göz önünde bulundurarak, liglerin geleceği ile alakalı bir karar verecektir. Ben TFF’nin oluşan durum, salgın sürecinin geldi nokta, federasyonun yayınlamış olduğu sağlık önerileri protokolüne uyup uyamama noktasındaki yeterlilikleri göz önünde bulundurarak, 18 Temmuz’da birçok kulübün gece maçı oynayamayacak olmasını da göz önünde bulundurarak doğru ve önümüzdeki sezonun gidişatını da etkilemeyecek çok güzel bir karar alacağını umuyorum. Bu ya ligin oynanmasıyla alakalı olacaktır ya da oynanmayıp tescil edilmesiyle alakalı olacaktır. Kimse burada mağdur olmasın. Kimsenin hakkı zayi olmasın" dedi.

TFF’nin alacağı her türlü durum karşısında hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “18 Temmuz’da biz maç oynamaya başlarsak, yaklaşık 22 Ağustos da sezonu bitiriyoruz. Play-Off’ları oynayacak takımların da 5 Eylül’de ligi bitireceğini düşünürsek, önümüzdeki sezonun planlanmasıyla alakalı ortada gerçekten zaman sıkıntısı oluşuyordu. Bizim ligdeki konumumuz, durumumuz ve avantajımızdan dolayı 1’inci lig çalışmalarımızı daha erken başlatmak durumunda kaldık. Biz önümüzdeki sene 1’inci ligde oynarsak Süper Lige taşıyacak organizasyonumuzu da çok düzgün bir şekilde yapacağız. Bu çalışmalar çok yoğun geçiyor.Allah’ımıza şükürler olsun bugün 10 puan öndeyiz. Çok büyük bir avantaj içerisindeyiz. Dolayısıyla bu süreci bize çok rahat geçirmemizi sağlayan futbolcu kardeşlerimize de teşekkür etmek istiyorum. Çünkü onların emekleri ve mücadeleleriyle bu takım 10 puan öne geçti. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Onların desteği ve yardımı olmasaydı biz 6 puan geriden gelip, 10 puan öne geçemezdik. O yüzden bugün böyle çok rahatlıkla federasyonun vereceği kararı ‘nasıl olursa olsun biz hepsine uyarız’ı çok rahat söyleyebiliyorsak burada futbolcu kardeşlerimizin ve taraftarlarımızın da çok önemli rolü var” diye konuştu.

Yeni sezon için 7-8 oyuncu transfer edeceklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Bizim sezon planlanması içerisinde oyuncu sayımız belli. 3 tane kaleci ve bunlara 1 tane de genç kaleci ekliyoruz. Altyapıdan katılacak oyuncuların da rakamı önemli ama 24-25 kişilik kadro sezonun tamamlanması açısından bizim için yeterli oluyor. Bunların içerisine altyapıdan 4 tane oyuncu bu kadronun içerisinde olabiliyor. O yüzden biz yaklaşık 7-8 tane oyuncu alacağız. Başkanımız hiçbir mevkide boşluk bırakmak istemiyor ama kendisine şunu çok açık ve net bir şekilde söyledim; takımımızda çok değerli oyuncular var. Bu sezon çok önemli yatırımlar yapmış takımlar var. Süper Lig’den düşecek olan takımların önümüzdeki sezonla ilgili oradaki ekonomik durumları, kadro yapılanmaları nasıl olacak.Haftaya bizim ligler tescil edilirde şampiyon olursak, önümüzdeki sene çok zorlu bir lig maratonu bizleri bekliyor. Futbolun şakasının olmadığını, her zaman favorilerinin kazanmadığını en iyi bilen kulüp biziz” şeklinde konuştu.