bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Furkan, Furkan, Furkan
Yazarlar // 19 Mart 2016 Cumartesi 00:00

İsmail BAŞARAN

Karşılaşma öncesi teknik direktörlerin konuşmaları ve takımların sahaya çıkarken ortak afiş taşımaları, Çanakkale Şehitleri için bir dakikalık saygı duruşu da ev sahibi Karabükspor’ un ikinci bölgedeki agresif oyununun önüne geçemedi.
Bu agresif oyun hakem Suat Aslanboğa tarafından zaman zaman faullerle kesildi.
Oyunun ilk 25 dakikasında Samsunspor kontrollü bir oyun sergiledi. Karabükspor baskısı altındaki Kırmızı Beyazlılar oyunu sürekli kendi yarı sahasında kabul etmek durumunda kaldı.

26. dakikada Samsunspor yenik duruma düştü.
Samsunspor savunması Murat Akın’a boş pozisyonda kafayı vurdurdu.
Hedefi her zaman büyük tutmakta olan Samsunspor’un savunmasına ikinci bölgeden de yardım gelmeyince golü yemek kaçınılmaz oldu. Savunma bölgesinde oynayan futbolcular o kafayı oradan vurdurmayacaklar.
İlk yarı boyunca Suat Aslanboğa oyunun özellikle de ev sahibi Karabükspor’lu futbolcular tarafından çok sert oynanmasına izin verdi.
İlk yarı boyunca sağlık görevlilerinin dört kez oyun alanına girmesi ve hakemin onun üzerinde faul çalması sonucu bir dakika uzatma sizce biraz garip değil mi?
Samsunspor ikinci yarıya da savunma hatasıyla başladı, Furkan golü önledi.
Karşılaşmanın 56. Dakikasında futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı.
Karabükspor atağında Samsunspor savunması Ayzek’i kaçırdı. Bu futbolcunun ceza sahası içinden sert vuruşunu Furkan çeldi, top Ayzek’in önüne düştü, fu futbolcu bir kez daha vurdu, yine Furkan, Ayzek’in üçüncü vuruşunda da Furkan çeldi topu.
İlk goldeki hatasını da Furkan böyle affettirdi hatta farkı da önledi.
Samsunspor yukarılar için koyduğu hedefin altında ezildi, oyunu istediği gibi yönlendiremedi. İkinci yarının ortalarından sonra Furkan’ın da kurtarışlarıyla silkinir gibi oldu, ancak gol kaydına muvaffak olamadı.