bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor Hakem Kurbanı
Yazarlar // 12 Kasım 2018 Pazartesi 20:28

İsmail BAŞARAN

Samsunspor Keçiören karşısında oyunu iki yarı kontrolü altına alamadı. Bunun en önemli nedenlerinden birisi kırmızı beyazlı ekipteki yoğunlaşma eksikliğiydi. Bu eksiklik ev sahibi ekibi hem psikolojik hem de oyun kurma açısından büyük ölçüde etkiledi ve oyunun ilk 30 dakikasında atak gerçekleştirmede zorlandı.

Taha ilk yarının uzatmalarında takımını 1 – 0 öne geçirirken Samsunspor’un gardının düşmesine yol açtı.

İlk yarı boyunca rakip kaleye gitmekte zorlanan ev sahibi ekip ikinci yarıya üçüncü bölgede değişikliklerle girdi. Üç oyunca birden sahaya sürüldü. Ancak Savunma da panikleyince kalesinde ikinci golü gördü. Golün sahibi yine Taha oldu.

Samsunspor dünkü karşılaşmada çok savruktu. Ne savunma yapabildi ne de gol bölgesinde başarılı oldu.

Ev sahibi ekip karşılaşmanın üçte ikilik bölümünde rakip kaleye gitmekte başarılı olamadı, kanatları kullanamadı, gol şutu çekemedi.

65’nci dakikadan sonra Keçiören oyunu kendi sahasında kabul etmeye ve skoru korumayı amaçlayınca Samsunspor ataklarını artırdı. Samsunspor’un rakip kaleye gitmeye başlamasıyla 69. Dakikada Bahattin’in göl geldi. Gol Samsunspor’u umutlandırırken Keçiören baskısını azaltıp savunma ağırlıklı bir oyun düzeni içine girdi ve kontratlarla gol aradı.

76. dakikada yanlış bir bayrakla Samsunspor’un ofsaytla uzaktan yakından alakası olmayan bir kararla attığı bir gol iptal edildi.

Samet’in attığı bu yol sayılmayınca Samsunspor’un üç puanı da hakem hatasının kurbanı oldu.