bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kolay Oldu
Yazarlar // 9 Aralık 2018 Pazar 18:33

Ragıp GÖKER

15 gün önce kaybettiğimiz Samsunspor’un efsanelerinden Çolak Ömer’ yapılan saygı duruşuyla başlayan Manisaspor karşılaşması, Yılport Samsunspor’un bu sezonun en rahat maçı oldu.

Tecrübeli sayılacak biri 1991, diğeri 1993 doğumlu iki oyuncusunun dışında tamamına yakını 18 -20 yaşlarındaki gençlerden kurulu Manisaspor, Samsunspor’a birkaç gömlek bol geldi.

Maça hızlı başladık.

Samsunspor, soldan Canberk Dilaver, sağdan da Erhan Kartal’ın bindirmeleriyle Manisaspor kalesini ablukaya aldı ama rakip takım kalesini 8 kişiyle savunmaya çalışırken, anlamsızca göbekten hücum etme yanlışına düştü.

Bu durumda bir oyuncunun sorumluluk alması gerekiyordu.

Sorumluluğu alan Erhan Şentürk oldu.

Bahattin Köse ile girdikleri duvar pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Erhan Şentürk’ün 29. dakikadaki golü rakip takım defansını öne çıkarır ve nedenle Samsunspor çok daha rahat gol ve goller bulur diye düşündük ama Manisaspor sekiz kişiyle savunma yapmayı sürdürdü.

Samet Asatekin’in golü bile savunma disiplinini bozmadı rakibin.

Bizi hiç tehdit edemedi rakibimiz.

Sayısız goller kaçırdık.

Tarihi farkı kaçırmamızda şans da yanımızda değildi belki ama 4-0’a rağmen, Manisaspor’un 18 yaşındaki kalecisinin forvetlerimize gol şansı tanımamasının da etkisi vardı.

Haftaya deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçı, bu sezonun en zor sınav olacak.

Adapazarı’ndan kayıpsız dönersek ‘iyi bir sonuç’ diye düşünülebilir belki ama bu Lig’deki en dişli rakibimiz olan Sakarya’yı yenersek süper olur.

Takımımızın bunu başaracak güçte olduğuna da gönülden inanıyorum.