bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İsmail Uyanık'ı Dinlerken
Yazarlar // 30 Ağustos 2018 Perşembe 04:57

Ragıp GÖKER

İsmail Uyanık, Samsunspor’a başkan olduktan sonra yaptığı ilk basın toplantısın biz sorduk, o cevapladı.

Ama başkanın konuşmasından önce mali işlerden sorumlu Osman Arslan, İsmail Uyanık yönetimi tarafından bu güne kadar yapılan ödemelerle ilgili bilgi verdi.

Arslan’ın verdiği bilgiye göre, futbolcu alacaklarına bu süreçte 15 milyon lira dolayında ödeme yapıldığı için Samsunspor’da, bu sezon itibariyle transfer yapmakla ilgili bir sorun yaşanmayacak.

İsmail Uyanık ise sezona 30 milyon lira dolayında bir bütçeyle gireceklerini açıkladı.

Daha çok soru cevap şeklinde geçen basın toplantısında, Başkan, bizim bir sorumuzu cevaplarken, kulübün borcunun 70 -80 milyon lira dolayında olduğunu açıklayınca,  ‘’kayyum heyeti devrederken borcun 55 milyon lira olduğunu söylemişti, siz şimdi 70-80 milyondan söz ediyorsunuz?’’ diye sorunca da, borcun artmasında dövizdeki dalgalanmanın da etkili olduğunu ancak, ‘’Türk futbolundan geçinen bir güruh var’’ diyerek, hukuksal boşluklardan yararlanarak, kulüpleri soymaya çalışan bazı menajer ve hukukçuları suçladı.

Mesela Samsunspor yerli ve yabancı bazı oyuncularla borçlarda indirim yapmak konusunda anlaşmaya varmış ama avukat ve menajerler buna engel olmuş.

Pal Lazar dosyası kapanmış ama çok şükür.

Uyanık ayrıca, Bahia dosyasının kapanmak üzere olduğuna dair bir müjde de verdi.

İsmail Uyanık, heyecanını dışa vuran ve böyle yaşayan bir adam.

Yüksel Yıldırım’ın basına da yansıyan ‘’daha atak bir takım beklerdim’’ şeklindeki açıklamasıyla ilgili düşüncelerini sorduğumuzda, ‘’ bunu Yüksel Yıldırım’a sormanız gerekirdi, doğrusu bu soruyu yadırgadım ama Yüksel Yıldırm’la aramı kimse bozamaz’’ diye cevap verdi önce ancak, toplantı sonunda da ‘’sorulara cevap verirken kalbini kırdıklarım olabilir’’ diyerek gönül almayı da ihmal etmedi.

Uyanık’ın bizi hedef aldığını düşünmem ama Samsun’da Yüksel Yıldırım’la arasını açmaya çalışanların olduğuna da inanmam.

Şunu açıkça ifade etmek isterim ki:

İsmail Uyanık’ın olduğu yerde başarı vardır. Bu nedenle Başkan olmadan önce bizatihi bana söylediği ‘’benim takımım ilk yarı biterken şampiyonluğunu ilan eder’’ şeklindeki iddiasından ve hedefinden sapmaz.

Samsunspor bu lig’de kalıcıdır.

Hedef, Süper Lig’dir.

İsmail Uyanık’ın yönetimindeki Samsunspor o hedefe ulaşacaktır.

Samsunspor’a şu an yatırım yapılıyor ama kulüp eninde, sonunda para kazanacak.

Kazanmalı da.

Bu süreyi 5 yıl olarak açıklıyor İsmail Uyanık.

‘’Samsun halkı da sonunda bize katkı verecek’’ diyen Uyanık, maçlara gelecek olanların kombine almalarını istiyor.

Borç 80 milyonu aşmış, bir yöneticinin ifadesine göre 87 milyona ulaşmış.

Bunu çok dert etmiyor İsmail Uyanık.

Bu durumu da‘’Borç 100 milyonda olsa yine göreve gelirdik. Bizim amacımız, İflas etmiş kulübü yeniden ayağa kaldırmak’’ diye açıklıyor.

Spor sayfalarında detaylarını okuyacağınız habere göre bir dizi hatanın yanı sıra, har vurup, harman savrulmuş onca para için ‘’nereye gitti, bu kadar para?’’ diye kimse sormuyor.

Hesap verme niyetini de görmüyoruz kimsede.