bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Futbol Takım Oyunudur
Yazarlar // 4 Kasım 2013 Pazartesi 00:00

İsmail BAŞARAN

Samsunspor'a bay olmak yaramamış. Takım bu süreyi çalışarak değil de yatarak geçirmiş, yapıldığı söylenen idmanlarda ise kaytarmış kırmızı beyazlılar.
Takımın üzerine bir rehavet çökmüş.
Kulüp başkanı Emin Kar'ın hafta içinde, Samsunspor'un maddi dar boğazda bulunduğunu yerel medyaya açıklaması sanırım futbolcuların psikolojisini olumsuz etkilemiş…
İzmir'de Bucaspor karşısında özellikle ilk yarıda kontratakla gol ararken kendi alanında çok top kaybetti Samsunspor'lu futbolcular.
Topu rakip sahaya taşıyacak olan Umar ile Ekigho'nun futbolun takım oyunu olduğunu unutmaları ve kazanılan topları ezip kaybetmeleri sonucu da oyunu olumsuz etkiledi.
Birilerinin özellikle Umar ve Ekigho'ya topla bu kadar oynamamaları ve ille de kaleye kendilerinin vurmaları gibi bir görevleri olmadığını hatırlatması gerekiyor.
Tabi bunu yapacak olan da Hüseyin Kalpar'dır.
Kalpar'ın kulübesinde seçenekleri artıracak olansa yönetim tabi...
İlk yarının son 20 dakikasında ev sahibi Bucaspor topa daha çok sahip olan takım olurken Samsunspor sürekli savunma yaptı.
Kırmızı Beyazlı takımın savunmasını kendi kalesine yakın kurması ise ev sahibi Bucaspor'un daha çok atakta görünmesine yol açtı.
İlk yarı genellikle Bucaspor'un baskısı altında geçti ve golsüz sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında taraflar gole daha çok yaklaştı.
Samsunspor ikinci yarının üçte birlik bölümünden sonra atak üstünlüğünü de eline geçirdi ve oyunu rakip sahaya yıktı. Bu dakikalarda ev sahibi daha çok savunmada kaldı.
Ev sahibi ekip son dakikada bir geldi ve golü buldu.
Rakip futbolcu topla buluştu, düzeltti, vuracağını gösterdi ve vurdu, top filelerle buluştu.
Samsunspor savunmasında bu sırada dört defans oyuncusu topu sadece seyretti.
Adiloviç, uzatmanın son dakikasındaki penaltıdan durumum eşitledi.

Samsunspor yine son anda gelen golle hayat buldu…