Fotoğraf sanatçılarından Başkan İkize ziyaret

YAŞAM

Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği (SAMFAD) üyeleri Havza Belediye Başkanı Murat İkizi ziyaret etti

SAMFAD tarafından mayıs ayında açılacak olan Şehrin Yüzleri fotoğraf sergisi hazırlıkları kapsamında sergi komisyonu Atayolu Gurubu Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgiler aldılar.

Yapılan görüşmede Şehrin Yüzleri fotoğraf sergisi hazırlıkları kapsamında sergi komisyonu Atayolu Gurubu üyesi Yaşar Ali Dursun düzenlenecek sergi ile Samsunun kültürel ve doğal mirasının bir envanterinin oluşacağını ve fotoğrafların Mayıs ayında düzenlenecek bir sergide yayımlanacağını belirterek; “Sayın Başkanımın ilgi ve alakasına teşekkür ediyorum. Havza’da yapacağımız çalışmalarda belediyemizden alacağımız destek önemli. İnşallah Havza içinde güzel bir çalışma olacak” dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ellerinden geldiği kadar sanat ve sanatçıya destek olmak için çalıştıklarını belirterek; “Yapılacak çalışmada güzel fotoğrafların çıkacağına eminim. Havzamız tarihi ve kültürel zenginlikleri ile sergiye renk katacaktır. Havza Belediyesi olarak ta bizler elimizden gelen desteği vereceğiz. Serginin Samsun’dan sonra Havza’da da açılması bizleri ayrıca mutlu edecektir” diye konuştu.