Yenilginin mazereti olmaz
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, haftalar önce küme düşmesi kesinleşmiş bir takıma karşı alınan bu yenilginin üzücü olduğunu, aslı mazereti olmayacağını söyledi
İKİ UCUZ GOL
Gaziantepspor mağlubiyeti ve rakiplerin kazanması ile ateş hattına iyiden iyiye yaklaşan Samsunspor'da Sportif direktör Coşkun Zeren, bu yenilginin mazereti olamayacağını dile getirerek, "Antep karşısında kötü bir futbol ve mücadele ortaya koyduk. Buna rağmen galibiyet golünü de bulduk. Ancak son dakikalarda çok komik birbirinin aynısı iki ucuz gol yedik" dedi.
TELAFİ EDECEK
Ekstra galibiyetler alarak bu durumu telafi etmek zorunda olduklarını dile getiren Zeren, "Bu mağlubiyet Samsunspor'a yakışmadı. Bu yenilginin bir mazereti olmaz. Küme düşmesi haftalar öncesinde kesinleşmiş bir takıma karşı alınan bu yenilgi üzücü. Ekstra galibiyetler alarak bu durumu telafi etmek zorundayız. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.