Samsunspor:2 - Atakum Belediye:1

SPOR

Deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak olan Samsunspor, Atakum Belediyesporla oynadığı hazırlık maçından 2-1lik skorla galip ayrıldı.

İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak olan Samsunspor, Atakum Belediyespor'la oynadığı hazırlık maçından 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Samsunspor'un golleri Enes İslam ve Muhammet Beşir'den gelirken Atakum'un golünü ise Metehan attı  

KONTROLLÜ BAŞLADILAR
Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'nun serbest kalarak takımdan ayrılan oyuncuların ardından ideal 11'i belirlemek amacı ile Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Atakum Belediyespor ile Tekkeköy Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan galip ayrılan takım 2-1'lik skorla Samsunspor oldu. Mücedeleye iki takımda kontrollü başlarken Atakum Belediyespor'un Samsunspor'dan transferi Metehan Genç 10. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.


VASAT OYUN SERGİLEDİ

Skora dengeyi getirmek için rakip kaleye baskı yapan Kırmızı-Beyazlı ekibin milli oyuncusu Esen İslam İlkin, 29. dakikada skora dengeyi getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru olurken ikinci yarıda da başa baş bir oyun sergilendi. 60. dakikada Muhammet Beşir, Samsunspor'u 2 - 1 öne geçirdi. Atakum Belediyespor'un beraberlik çabaları sonuç vermedi ve Kırmızı-Beyazlılar karkşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Bütün oyuncuların forma giydiği mücadelede Samsunspor vasat görüntü sergiledi.