Samsunspor yeni sezona start verdi

SPOR

Samsunspor, dün yeni sezon için çalışmalara başladı. Yeni transferler ilk kez taraftarın önüne çıkarken heyecanlı olmaları gözlerden kaçmadı

UYANIK’LA SAYFA AÇILDI

Kayyum tarafından yönetilen Samsunspor’da 2 Haziran’da yapılan Genel Kurul’da Başkan olan ve 13 yıl aradan sonra tekrar takımın başına geçen İsmail Uyanık’la yeni bir sayfa açan kırmızı-beyazlı ekip, şirketleşme çalışmaları ile birlikte transfer çalışmalarına da başladı. Şampiyon kadro oluşturmak isteyen Başkan Uyanık ve kurmayları ile birlikte kolları sıvayarak çalışmalara başladı.

YENİLER HEYECANLI GÖRÜNDÜ

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen kırmızı-beyazlı ekip dış transferde kadrosuna 12 oyuncuyu transfer etti. Samsunspor, 2018-2019 sezonu hazırlıkları için dün Nuri Asan Tesislerinde sezonun ilk antrenmanını yaptı. Yönetim, teknik ekip ve tüm oyuncuların yer aldığı sezon açılışında yeni transferler ilk kez taraftarların huzuruna çıkarken oldukça heyecanlı göründü.


SAHA İÇİNDE KISA TOPLANTI

Kulüp başkanı İsmail Uyanık’ın takımın başına getirdiği Teknik Direktör Taner Taşkın, nezaretinde gerçekleştirilen ilk idman öncesinde Taşkın saha içerisinde oyuncuları ile tanışma niteliğinde kısa bir toplantı yaptı. Akşam saatlerinde yapılan antrenman serbest düz koşu ile başlarken sonrasında ısınma hareketleri gerçekleştirildi. İlk idman topla oynama çalışması ile sona erdi.