Rakibe saygı kendine güven!
Sakaryaspor’u değerlendiren Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, “Rakibimiz ligin şampiyonluk adaylarından biri. Son 8 maçın 7'sini kazanan ve bu harika performansla gözünü ilk ikiye çeviren Sakaryaspor ayrıca iç saha avantajını en iyi kullanan rakiplerimizden biri. 12 maçta 28 puan topladılar. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak biz de kendimize çok güveniyoruz” dedi.
Bodrumspor maçından önce Sumsunspor’u Süper Lig’e taşımayı istediklerini ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Sakaryaspor maçını kazanmanın bize neler kazandıracağını biliyoruz. Çok startejik bir maç. Bizi takip eden takımlara karşı 5 puanlık bir avantajımız var. Kazanmak önemli, kazanamazsak 1 puan da çok ama çok değerli. Rakibimiz için güzel sözler söyledim. Aynı sözleri takımım için de söylemeliyim. Son 14 maçta 9 galibiyet 5 beraberlik, ilk 4 sıradaki takımlardan Eyüp ve Pendik deplasmanda galibiyet, Bodrumspor’la da deplasmanda beraberlik aldık. Ligin en çok gol atan, rakip ceza alanında en çok topla buluşan, en çok şut atan, en çok koşan takımı olarak her istatistikte önde olan bir takımım var. Ve önceki röportajlarımda söylediğim gibi başkanımız en büyük amacı Bodrumspor maçından sonra şampiyonluk kutlamalarını yapmak. Ama bizim amacımız Bodrumspor maçından önce Samsunspor'u Süper Lig'e taşımayı başarmak, işi son maça bırakmamak” diye konuştu.
Sakaryaspor maçını kazanmak istediklerini belirten Hüseyin Eroğlu, “Sorumluluğumuzun farkındayız, Kendimize güveniyoruz. Kazanmayı çok istiyoruz. Sonuç ne olur bilemem ama maçın sonucu ne olursa olsun Samsunspor taraftarlarını mutlu edecek bir mücadele sergileyeceğimizden herkes emin olsun. Bu maçın sonucu ne olursa olsun hafta sonu stadımıza 30 bin taraftarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.