Kardemir Karabükspordan Eboue Açıklaması

SPOR

Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşilköy Spor ile antrenmanlara çıkan eski Galatasaraylı Fildişili yıldız Emmanuel Eboue‘nin Karabükspora transfer olduğu iddialarına Kardemir Karabükspordan açıklama geldi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da başkan Ferudun Tankut, Galatasaray’ın eski futbolcusu Eboue’nin, Şanlıurfaspor ile oynadıkları maça arkadaşı Zenke için geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını söyledi. Başkan Tankut, "Eboue ile anlaşmamız söz konusu değil. Bu aralar hiç görüşmediğimiz halde bazı oyuncularla anlaştığımız, görüştüğümüz şeklinde haberler yer alıyor. Sağ kanatta yabancı oyuncu transferi yapma şansımız zaten yok. Kardemir Karabükspor - Şanlıurfaspor maçında tribünde yer alan Eboue, arkadaşı olan oyuncumuz Zenke için geldi. Eboue ile hiç alakamız yok" dedi.

Başkan Tankut ayrıca, devre arasında teknik heyetin raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulursa forvet bölgesine transfer yapacaklarını kaydetti.