Galatasarayda İki Ayrılık Birden

SPOR

Galatasarayda uzun süredir görev alan sarı-kırmızılı takımın basketbol şubesinin yöneticilerinden Burçin Badem ve Murat Özyerin görevine son verildiği açıklandı.

Sarı-kırmızılı takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Basketbol Şubesi Altyapı Genel Menajeri ve Maç Operasyon Müdürümüz Burçin Badem ile yapılan görüşme sonucunda yolların ayrılması kararı alınmıştır. Bugüne kadarki başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve bundan sonraki profesyonel hayatında başarılar diliyoruz

Basketbol Şube Koordinatörümüz Murat Özyer ile yapılan görüşme sonucunda yolların ayrılması kararı alınmıştır.

Bugüne kadarki başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve bundan sonraki profesyonel hayatında başarılar diliyoruz” denildi.