Karaaslana Havza brifingi

GÜNCEL

Havza Belediye Başkanı İkiz, AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Karaaslanı ziyaret ederek, termal turizm ve ilçede yer alan OSB ile ilgili sürdürülen çalışmalar hakında bilgi verdi

Bir dizi ziyaret için Ankara’ya giden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ziyaretler kapsamında AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret etti.
Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’a Havza’da ki çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan İkiz, termal turizm merkezi yatırımı ve Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde(OSB) yapılan yer tahsisleri hakkında bilgiler verdi.


Ziyarette AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan İkiz ziyaretin ilçe adına olumlu geçtiğini belirterek, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan Hanımefendiye ilçemizde yapılan yatırımlar hakkında kapsamlı bilgiler verdik ve ilçemize yatırımcıların yönlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduk. İlçemiz adına olumlu bir görüşme oldu. Nezaketlerinden ötürü Karaaslan’a ve Kırcalı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.