İlkadımda sosyal belediyecilik
GÜNCEL
Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmaya devam ediyor.
Her fırsatta İlkadım ilçesinde mahalle sakinlerinin sorunlarını gezerek yerinde dinleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Anadolu, Unkapanı, Kökçüoğlu Mahalle gezilerinde ihtiyaç sahibi ailelerin yardım talebini geri çevirmedi.TÜM İHTİYAÇLARI GİDERİLDİ
Başkan Demirtaş’ın verdiği talimat sonrası hemen harekete geçen Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri, talepte bulunan vatandaşları önce mahalle muhtarlarına sorduktan sonra, akabinde kurumlar arası bilgi havuzunda araştırma yaptı. İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen üç aileye ihtiyacı olan oturma gurubu, halı, çekyat, perdeye varan farklı eşya yardımları yapıldı.
VEREN EL İLE ALAN
ELİ BULUŞTURUYORUZ'
İlkadım halkının hayırseverlik noktasında duyarlı olduğunu kaydeden Başkan Demirtaş "Hayırsever vatandaşlarımız belediyemizin hayır çarşısına çok güzel yardımlarda bulunuyor. Hemşehrilerimiz de kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Hayır Çarşı'mıza getiriyor. Yada bizleri 444 55 01'i arayarak 'kullanılabilir durumdaki eşyamı bağış yapmak istiyorum' diyerek eşyalarını veriyor. Vatandaşlarımızın eşyaları, ekiplerimiz tarafından hiçbir ücret almaksızın kapılarından tutanak karşılığı teslim alınıyor. Biz de gerekli durumlarda eşyaların bakım ve onarımlarını yenileyerek ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Bu anlamda Kadın Koordinasyon Merkezimiz ilçemizde alan elle veren eli buluşturmaya devam ediyor" dedi.