Havzanın tamamı 2018de doğalgaza kavuşacak
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçe merkezinde bu yıl doğalgaz çalışması yapılacak olan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İkiz; Bu yıl ilçemizin yüzde 100ü doğalgaza kavuşacak dedi
Havza Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen bir toplantı ile doğalgaz çalışması yapılacak olan mahalle muhtarları ile bir araya gelen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, çalışma yapılacak sokaklar hakkında muhtarlara bilgiler vererek görüş alışverişinde bulundu.
Başkan İkiz, yapılacak çalışmalar ile ilçede doğalgaz çalışmalarının sona ereceğine değinerek; “5 mahallemizde bazı bölgelerde doğalgaz verilmeyen sokaklarımız kaldı. İnşallah bu yıl bu sokaklarımıza da doğalgazı ulaştıracağız ve doğalgaz çalışmalarımız ilçemizde bitecek. Bu yıl ilçemizin yüzde 100’ü doğalgaza kavuşacak. Havza Belediyesi olarak bizlerde yapılacak kazı çalışmalarının ardından halkımızın mağdur olmaması adına gerekli yol yenileme ve tamiratlarını hemen yapacağız” diye konuştu.
Toplantıya çalışma yapılacak olan İmaret, İnönü, Yeni Mescit, Sondaj ve Yeni Mahalle Muhtarlarının yanı sıra Havza Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ömer Büyük ve Fen İşleri birim amirleri de katıldı.