Havza Muhtarları Mehmetçike moral verdi

GÜNCEL

Hataya giderek Zeytin Dalı Harekatına katılan askerleri ziyaret eden Havza Muhtarları Derneği üyesi 20 muhtar Havzaya döndü.

İki gün süren ziyaret sonrası Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret eden Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, Başkan Yardımcısı Belir Erden ve Ahmet Demridaş, Başkan İkiz’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ise, gezi kapsamında ilk olarak Arsus ilçesini ziyaret ederek burada Kaymakam Musa Sarı ile görüştüklerini daha sonra ise askerleri ziyaret için Kumlu İlçesine geçtiklerini belirterek; “Burada bizi Sayın Kaymakamımız Adnan Karaosmanoğlu'u karşıladı ve yakinen ilgilendi. Bir süre Kaymakam Bey ile  makamda görüştükten sonra kendisiyle 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında sınırda görev yapan askerleri ziyaret ettik. Daha sonra ise Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazilerimizi ziyaret ettik. Burada gazilerimiz ile bir süre sohbet etme imkanı bulduk ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik" dedi.
Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, ziyaretin ikinci günü ise Adana İmamoğlu ilçesine geçtiklerini ve burada ilçe Kaymakamı Alper Tanrısever ile buluştuklarını belirterek; “İlçemiz eski kaymakamı sayın Alper bey ile bir süre makamında görüştükten sonra Afrin şehitlerimizden Halis Koca’nın kardeşinin evini ziyaret ederek burada kardeşi ve dayısı ile görüşerek kendilerine Havzalılar adına taziyelerimizi sunduk” bilgisini verdi.
Başkan Çavdar yapmış oldukları ziyaretlerde askerlerin morallerin oldukça yüksek olduğuna dikkat çekerek; “Tüm askerlerimize Samsun ve Havza'nın selamını götürdük. Ziyaretimiz inşallah amacına ulamış ve askerlerimizin morallerine moral katmışızdır” dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Zeytin Dalı Harekatına katılan askerlere başarılar dileyerek; “Gönlüm ve desteğimiz her zaman askerimiz ile birlikte. İnşallah güvenlik güçlerimiz şer ittifakının oyununu bozacak. Sizlerin oralardan getirdiği selamları aldık. Bu gezide sizlere ev sahipliği yapan tüm mülki ve idari amirlerimize Havzalı hemşerilerim adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.