Kosavalı Başkan Bütüç, Alaaddin Yılmazı Ziyaret Etti

BÖLGE

Kosova Cumhuriyetinde bulunan Mamuşa Belediyesinin Başkanı Arif Bütüç, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmazı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Arif Bütüç, Başkan Alaaddin Yılmaz’ı yakından takip ettiğini ve çalışmalarını çok beğendiğini belirterek, “Bolu’da hayata geçirdiği projeler gerçekten takdir edilecek projeler. Bolu’yu daha çok çalışarak çok daha iyi noktalara getireceğinden hiç şüphem yok. Bolu böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı bir il” dedi.

Başkan Yılmaz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Davetinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah Mamuşa ilimizin geleneksel Domates Festivali’nde sizlerle birlikte olacağız ve bundan da mutluluk duyarım” diye konuştu.