bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Zirveye Çıkışın İki Yolu
Yazarlar // 15 Mayıs 2019 Çarşamba 09:51

İsmail BAŞARAN

Zirveye çıkışın iki yol vardır: Bazıları uçarak, bazıları da sürünerek çıkarlar. Uçarak çıkanlar yine uçarak inerler zirveden, oysa sürünerek çıkanlar çıkarken çektikleri zorlukları düşünüp bir daha inmek istemezler.

Samsunspor zirveye çıkmak için bu yollardan sanırım ikincisini seçti. Uçarak inmemek için uçarak çıkmadı ve son anda yürüyerek çıkmayı tercih etti, zirvede kalmak için elbette.

Samsunspor’da bu yönetim, yönetimin arkasında bu taraftar olduğu müddetçe umuyorum ve arzu ediyorum ki önümüzdeki sezon kalıcı olarak zirveye çıkacaktır.

Bunun için işe şimdiden başlamak gerekir. Birincisi teknik adam ve teknik kadroyu işin başında belirlemek şarttır. Futbolcu transferleri de eski futbolculara bırakılmamalı ve bunun için yeni bir kadro oluşturulmalıdır. Teknik heyet sezonun başında belirlenmeli ve transferler onların istekleri doğrultusunda yapılmalıdır.

Başkan İsmail Uyanık’ın son karşılaşmada ipin göğüslenememesi sendromunu erken atacağı inancını taşıyorum. Önce “Eski futbolcular” olarak adlandırılan yapıya son verilmelidir. Yönetimi profesyonel olan bir yapıda hissi davranmaya yer yoktur.

Takımın eksikleri göz önüne alınarak yeni transferler bu doğrultuda gerçekleştirilmelidir.

Umarım Samsunspor yeni sezonda zirveye çıkışın yolunu bulabilir. Bu yolu bulmak aslında burada kalmanın da yoludur.

 

ŞAKŞUKA ÇALINMASIN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele'yi başlatmak için Samsun'a çıkışının 100. yılı nedeniyle Türkiye'nin en büyük spor ve gençlik festivali olan Koç Spor Fest'in 2019 Bahar Oyunları Samsun'da başladı.

Etkinlikler kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından Samsun'a gelen gençler, federasyon sporcuları ile protokol üyeleri ve vatandaşlar, 1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağı ile yürüyüş gerçekleştirildi.

Bu haberi okudunuz, bir bölümünüz bürüyüşe de katıldınız.

Yüzüncü yıl etkinliklerinde “Kurtuluş ruhunun” yeniden pekiştirileceğine inanmak istiyorum.

19 Mayıs’ın Samsun’da kutlanışının bir yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı’ndan çıkılıp Çiftlik Caddesi’ne doğru dönüldüğünde izleyenlerden birisi olarak ayıplamıştım yapılanı.

Ne yapıldığını hatırlatayım:

Bayrakla birlikte zevat da önde yürüyordu, en önde de Belediye Bandosu yer alıyordu, bando bir müzik tutturmuştu, “Şakşuka” çalıyor ve insanlar da bu müzik eşliğinde yürüyordu.

O dönemdeki yöneticiler hiç de utanmamıştı o müzikle yürümeye. Kurtuluş yürüyüşü böyle bir müzikle adeta yerin dibine sokulmuştu.

Umarım bu yıl “şakşukadan” başka bir müzik bulurlar ve Atatürk’ün Kurtuluş Savaşını Başlatmak için Samsun’a çıkışının yüzüncü yıldönümüne gölge düşürmezler.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Bir yıllık varlık istersen buğday, on yıllık varlık istersen ağaç, yüz yıllık varlık istersen insan yetiştir.